- 1 Ekim 2010
- 13.876
- 38.106
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
Sen de foto at bacım allasen darılırımBenim evim temiz değil kv gelsin görsünH.içi sadece üzerinden toparlamakla yetniyorum,h.sonuda ruh halime göre derin yapıp yapmayacağıma karar veriyorum
Varim tabiki nasil bir oyun buuu.
Tabisi çok cesur ve çok temiz bir bağyanım
Zıpzıp in selamı var da diyelim miTüm takımlara atabilirsin canım
Kovan olursa bana yönlendir
Uyumadi mi daha senin bebeTam ozmn bebegi uyutayım atarum
Gecmis olsun bi dahakine etiketlerim seni simdilik oy kullanirsin sen deAa ne güzelmişhasta olmasam katılırdım, bir dahakine artık.
O zamana kadar dagitYalnız benim ev dağınık olmaz hiç
Ohh nihayet ya bi tek bizim evler dagiliyor sandimBenim evim temiz değil kv gelsin görsünH.içi sadece üzerinden toparlamakla yetniyorum,h.sonuda ruh halime göre derin yapıp yapmayacağıma karar veriyorum
Tamam
Bi dahaki persembe cuma olacak canim o zaman evde olursunBen temizlik konusunda güveniyorum kendimede fırsat bulacammi lazartesi sali yokum evde zatin.
İste bu be nihayet sesime ses veren ciktiTabisi çok cesur ve çok temiz bir bağyanım20 günlük taze gelinim
Haydin bekliyorumFırınımı yakip tekrar silip gelirim akşama
temizlikten ince ve sonra foto paylasicaz nicksizVarim tabiki nasil bir oyun buuu.
İlla pazartesi salı olmak zorunda değil yarışma o gün ama sen Çarşamba persembe yaotigin temizligi de atabilirsin :))Ben temizlik konusunda güveniyorum kendimede fırsat bulacammi lazartesi sali yokum evde zatin.
Bunu ilk sayfaya da yazayim kankatemizlikten ince ve sonra foto paylasicaz nicksiz
İlla pazartesi salı olmak zorunda değil yarışma o gün ama sen Çarşamba persembe yaotigin temizligi de atabilirsin :))
@BirTutamMutluluk20 yapın sonrasında kullanırız yarışma için demişti :))
Ne de guzel temizlemishsin ya insan unutur mu
Yaz bencede :))Bunu ilk sayfaya da yazayim kanka
Kız çocuklar akılımı bırakıyor baktım uyudu evi süpürdüm bulaşklr makınye atım fırınıda sildim ama unutum valla aman herzamn kileniyor atarım başka sefer. ..saol cnm cif sag olsunNe de guzel temizlemishsin ya insan unutur mu
Persembe katilmazsan kuserimKız çocuklar akılımı bırakıyor baktım uyudu evi süpürdüm bulaşklr makınye atım fırınıda sildim ama unutum valla aman herzamn kileniyor atarım başka sefer. ..saol cnm cif sag olsun
Uyumadi mi daha senin bebe
Gecmis olsun bi dahakine etiketlerim seni simdilik oy kullanirsin sen de
O zamana kadar dagit
Ohh nihayet ya bi tek bizim evler dagiliyor sandimgelen gelen temiz benim ev diyo aradigimiz kisi sensin bacim takil bize
Tamam
Bi dahaki persembe cuma olacak canim o zaman evde olursun
İste bu be nihayet sesime ses veren ciktigelsene sen de yarisak
Haydin bekliyorum