Anket Temizlik ve Düzen Yarışmasına Buyrun🤗🏠

Bahar temizliği yapacak olanlar ,temizlige ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz?

• Ankete Katılan
    27
Heheheyyyy oldu bu iş hadi gözün aydın kuzum allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın bana ikiz gibi geliyor ilk güne göre değerin baya yüksek çünkü :rolleyes: :rolleyes: :KK53: :KK53:
Benim ilk gün 500 küsür çıkmıştı Dr da öyle olabilir demişti ama yeni bir şey öğrendim erkek bebek de beta hcg daha yüksek olabiliyormuş

Benim ilk gün 500 küsür çıkmıştı Dr da öyle olabilir demişti ama yeni bir şey öğrendim erkek bebek de beta hcg daha yüksek olabiliyormuş
Senin adet zamanimi cikti bu deger peki.
Benm tup bebekle olduğu icin 10.gun degeri olarak erken demek istedi love sanirim
12.gun testine de bakarlar normalde.
Yani adet gunumde olabilir adetime 2 gunde kalmis olabilir normalde doğal siklusum olarak.
Ama bende hcg den anlasilmaz diye dusunuyorum daha yuksekleri var cunku

Senin adet zamanimi cikti bu deger peki.
Benm tup bebekle olduğu icin 10.gun degeri olarak erken demek istedi love sanirim
12.gun testine de bakarlar normalde.
Yani adet gunumde olabilir adetime 2 gunde kalmis olabilir normalde doğal siklusum olarak.
Ben adet olmadan öğrendim hep, yani adet tarihi öncesi canım. İlişkiden sonra 9.gün test yapmıştım mesela üçüncüye, ilki de adetten iki gün önce lekelenme olmuştu öyle, test yapıp gidip kan vermiştim hemen. Senin değer de adet tarihi 500 şeri geçer muhtemelen

Ben adet olmadan öğrendim hep, yani adet tarihi öncesi canım. İlişkiden sonra 9.gün test yapmıştım mesela üçüncüye, ilki de adetten iki gün önce lekelenme olmuştu öyle, test yapıp gidip kan vermiştim hemen. Senin değer de adet tarihi 500 şeri geçer muhtemelen
Rabbim sana baģislasin insallah evlatlarini.
Insallah saglikla ilerler.

X