- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #6.381
Hayir canim her hafta yarisma varŞimdi katılmak isteyenler önümüzdeki ay için mi katılmış oluyorlar?
İyi aksamlar kuzulartemizlik bitti her yeri dip bucak temizledim salon kaldi onu yetistiremedim oglanlar gelene kadar onu da yarin yaparim artik
Evet aynen showroom gibi evi
Yatak sanki hiç yatılmamış,koltuklarda hiç oturulmamış,buzdolabı hele komşuyu çağır oturun o kadar temiz
Pek bir şımardım şimdiKız görmen lazım sanki evinde hep katya var.bu kadın iki oğlan büyütüyo,okullara gidiyo,dünynın kitabını okuyo,film izliyo,bide üstüne süslü
Ne ara yetişiyon anam onca işe
Bugün öğleden sonra misafirim vardı, sabah 10 da tüm evi bal dök yala yapmıştım bendeİyi aksamlar kuzulartemizlik bitti her yeri dip bucak temizledim salon kaldi onu yetistiremedim oglanlar gelene kadar onu da yarin yaparim artik
Bende de oyle bi huy varvalla evleri çok temiz olanlara hayranim
bi misafirlige gittiğimde evi inceliyorum öle pis huyum var
Oyy cok gecmis olsun canimgeçen pazar günü güne katıldım..
baya güzel geçmişti ki...
akşam kahve yapayım dedim...
kahveyi elime aldim ki odaya götürüyordum..
karanlık... görmüyorum..
ben kapıya çarptım.. elimdeki kahve üstüme dökülmez mi... sol gögsüm yandi.. çok kötü oldu...
hala canim yaniyor aciya duymak istemiyorum
Takipte kal yeni surume gecicez o yuzden daha dusunuyorumŞimdi hangi çöplüğü temizliyoruz
Kizi nazara getireceksinizben negoya aşiri imreniyorum.:)
benimde iş güç ev çocuk... bide eş... ama her türlü aktivivem yok.
Mercimek koftesini yidin mi kankaSelam kizlar :))
İstah yoksa sen ne desen bosyok kanka sağolsun her işime koşar art niyetli değil sadece kilo almanın püf noktalarını öğrenmek istiyor
Yıllardır 75-80 arası dolaşıyorum
OlmaaazBaci bana elvaefenın resmi hangisi desene bak sonraki kategori yine katilirim
Senin de ellerine saglik canimPek bir şımardım şimdi
Bugün öğleden sonra misafirim vardı, sabah 10 da tüm evi bal dök yala yapmıştım bende
Perdeleri utulemek olmasa her gun yikarim da utu yoruyor beniKız cam sılmesenızde tül perde yıkanınca ev bı temız kokuyo dıye yıkıyonuz mu sızde
Benımkıler ütü istemiyo valla haftada 1kere yıkıyorum ev mis gibi koksun diyePerdeleri utulemek olmasa her gun yikarim da utu yoruyor beni
Ne guzel bi daha aldigimda buna dikkat edicem ben deBenımkıler ütü istemiyo valla haftada 1kere yıkıyorum ev mis gibi koksun diye
Valla kurutma devrını en aza ındırıyorum ıslak ıslak astırınca hıc kırısmıyoNe guzel bi daha aldigimda buna dikkat edicem ben de
Mersi canııımBlucum nasilsin
Su profilindeki kiz ne kadar guzelmis
İyim ben de cocuklara patates kizartiyorumMersi canııım
İyiyim balll sen nasılsın
Yemek yemiyomu uşaklar :)İyim ben de cocuklara patates kizartiyorum
Yemek yemiyomu uşaklar :)
Hep zararlı şeyler degilmidir tatlı olanNerdee anca boyle zararli seyler
MaalesefHep zararlı şeyler degilmidir tatlı olan