- 3 Haziran 2015
- 36.919
- 118.922
- 35
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #6.361
anka 4 çocuklu..Kız görmen lazım sanki evinde hep katya var.bu kadın iki oğlan büyütüyo,okullara gidiyo,dünynın kitabını okuyo,film izliyo,bide üstüne süslü
Ne ara yetişiyon anam onca işe
Ama kirli olmayla bitmiyo ki ardindan guzel de temizlik yapmayi bilmesi lazimo her gun oluyor:) anladigim kadaruiyla pasakli olak cok iyi puan aldiriyor
geçen pazar günü güne katıldım..Ben de kuafore gittim geldim sil supure girisdim2020 yilina temiz girelim bari de tum sene temiz gecsin
Off off sorma valla bıtarafı temızlıyosun otekı taraf jet hızıyla batıyodaha küçük bi büyüsün bakarsin
Birinci mi olduanka 4 çocuklu..
en küçügü bebek..
yinede çok becerikli
burada 2 kere birinci oldu
De hele kulağımaNo beybiii
2.ler değildi kız azerin 2 kere birinci olanlar demişti, kalbime indirme bir kerede 2.liğim varenler...
birinci ve ikinci olanlar yarışacakmiş.
sadece birinciler diyo:)2.ler değildi kız azerin 2 kere birinci olanlar demişti, kalbime indirme bir kerede 2.liğim var
Beni de boyle anlatacaklar bikerebide küçük bebegi var ikinciye ikizlere hamile diye okudum:)
aynen oyleAma kirli olmayla bitmiyo ki ardindan guzel de temizlik yapmayi bilmesi lazim
ben negoya aşiri imreniyorum.:)Kız görmen lazım sanki evinde hep katya var.bu kadın iki oğlan büyütüyo,okullara gidiyo,dünynın kitabını okuyo,film izliyo,bide üstüne süslü
Ne ara yetişiyon anam onca işe
sadece birinciler diyo:)
sen firinda birinci olmuşsun ilk yarışmada nana:)
yok kanka sağolsun her işime koşar art niyetli değil sadece kilo almanın püf noktalarını öğrenmek istiyorEvet
Kanka sen bu komsuya guvenme icimden bi ses sana kilo aldirmaya calisiyor diyor
Bi dahakine bebeleri sal guzelce bi oncesi fotosu ciksin
Yıllardır 75-80 arası dolaşıyorumsen aldi mi veriyorsun canim:)
5 kilo aldi mi 10 veriyorsun:)
Sen bul beni bilirsinDe hele kulağıma