- 3 Haziran 2015
- 36.919
- 118.923
- 35
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #6.341
Pekisi bundan sonrakı kategorı neyse orayı cekeyım bariSen çek yine sonradan gönderirsin. Eski resimleri kabul ediyor.
Evet hıc olmadı hazır pisken cekeyim bari bedemi yaaa:)
bence hiç olmadi
çek at azerine..:)Evet hıc olmadı hazır pisken cekeyim bari be
bi dahaki karışık olursa kesin mutfak çekerler ben biliyorumPekisi bundan sonrakı kategorı neyse orayı cekeyım bari
Sen hepsini çek.Pekisi bundan sonrakı kategorı neyse orayı cekeyım bari
Kızzz kategori ne dıyorum ya. Mutfak mı banyo mu yatak odası mıçek at azerine..:)
belli degil daha...Kızzz kategori ne dıyorum ya. Mutfak mı banyo mu yatak odası mı
Bıtek cocuk odam her zaman temız ya cunku bebısımSen hepsini çek.sakla samanı gelir zamanı
Sonraki kategori belli değil bildiğim kadarıyla
daha küçük bi büyüsün bakarsinBıtek cocuk odam her zaman temız ya cunku bebısımdıger heryer aglıyo
Evet aynen showroom gibi evi
Daha doğmamışdaha küçük bi büyüsün bakarsin
Ben de öyle olmak isterdimEvet aynen showroom gibi evi
Yatak sanki hiç yatılmamış,koltuklarda hiç oturulmamış,buzdolabı hele komşuyu çağır oturun o kadar temiz
Çek sen çek her yeri kategoriye uygun olanı gönderirsinBıtek cocuk odam her zaman temız ya cunku bebısımdıger heryer aglıyo
bide küçük bebegi var ikinciye ikizlere hamile diye okudum:)Daha doğmamış
valla evleri çok temiz olanlara hayranimBen de öyle olmak isterdim
Kız görmen lazım sanki evinde hep katya var.bu kadın iki oğlan büyütüyo,okullara gidiyo,dünynın kitabını okuyo,film izliyo,bide üstüne süslüBen de öyle olmak isterdim
negodan mi bahsediyosunKız görmen lazım sanki evinde hep katya var.bu kadın iki oğlan büyütüyo,okullara gidiyo,dünynın kitabını okuyo,film izliyo,bide üstüne süslü
Ne ara yetişiyon anam onca işe
Sadece birlerİkincilerde miii
KatyaKız görmen lazım sanki evinde hep katya var.bu kadın iki oğlan büyütüyo,okullara gidiyo,dünynın kitabını okuyo,film izliyo,bide üstüne süslü
Ne ara yetişiyon anam onca işe