- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #6.261
ilk yarişmada güzel mutfagi olan 5 nurmaradakiKedi kim
Sağol canım biz eşimle çok seviyoruzKabak tatlisina bayilirim ya ellerine saglik minikomaksama ben de pisireyim
Haaailk yarişmada güzel mutfagi olan 5 nurmaradaki
yarışmada umudu bulamadiHaaagebertecek beni ben onu nasil tanimam ama o yok
Bizim evde benden baska kimse sevmezSağol canım biz eşimle çok seviyoruz
O birinci olurdu da yarismaya kendini pek veremediyarışmada umudu bulamadi
vay beeeeBizim evde benden baska kimse sevmezisime geliyor ama koca kabagi tek basina yiyorum
Benim eşim seviyor o da yemeğini yemez dün börülceli yemeğini yaptım makarna kasikladi çocuklarlaBizim evde benden baska kimse sevmezisime geliyor ama koca kabagi tek basina yiyorum
Haa yaglamak ballamak onu diyosunBirTutamMutluluk20 kanka hasta oldukları zaman bal limon koyuyoruz sıcak suya onu içiyorlar
Gece yatarken göğsüne zeyntiyaf sürüyor um ılık
Sökülmek üzere hastalığı tam gecmedi ama ateslenmiyorlarda böyle işte ..
Eğer çok çok kötüyse bal zencefil karabiber zeyntinyag karıştırıp ılık bir şekilde onu sürüyorum göğsüne o da iyi balgam söküyor
Kimden bahsediyirsunuz siz yiaHaaagebertecek beni ben onu nasil tanimam ama o yok
minik tatlı yesem ben 10 kilo aliriimBenim eşim seviyor o da yemeğini yemez dün börülceli yemeğini yaptım makarna kasikladi çocuklarla
Doyma hissim olmadan yedigim tek gidavay beeee
şimdi gelir
Ya hastalanınca böyle yapıyorum ben ilaç icirmektense arkadaşın biri var çocuklara evde varsa doktora birl gitmeden hava veriyorHaa yaglamak ballamak onu diyosun
Heeee güzel mutfaklı arkadaş bitli baskanin bitki sağ kolu