- 8 Nisan 2017
- 56.737
- 296.333
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #6.281
Benim zaten regl günüm bugün şuan pertim zaten kilo aldım birde üzerine regl hiç çekilmiyor benim normal bir kadın gibi de geçmiyor reglminik tatlı yesem ben 10 kilo aliriim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim zaten regl günüm bugün şuan pertim zaten kilo aldım birde üzerine regl hiç çekilmiyor benim normal bir kadın gibi de geçmiyor reglminik tatlı yesem ben 10 kilo aliriim
bence doğal şeyleri yaptıkça daha iyi..Ya hastalanınca böyle yapıyorum ben ilaç icirmektense arkadaşın biri var çocuklara evde varsa doktora birl gitmeden hava veriyor
.
bana da diyor ki sen çocukları önemsemiyor sun .hiç doktora götürmüyor sun
la havle kaç kedin var senin minnoşumHaaa gebertecek beni ben onu nasil tanimamama o yok
her kadinda ayni durum..Benim zaten regl günüm bugün şuan pertim zaten kilo aldım birde üzerine regl hiç çekilmiyor benim normal bir kadın gibi de geçmiyor regl
Niye etiketsiz dedikodumu yapıyonuz @BirTutamMutluluk20yarışmada umudu bulamadi
Geldi bileşimdi gelir
Ben de yapiyorum kanka onlari en iyisi dogal tedavi tabi ki.artik etki etmeyince son care ilac kullaniyorum ben deYa hastalanınca böyle yapıyorum ben ilaç icirmektense arkadaşın biri var çocuklara evde varsa doktora birl gitmeden hava veriyor
.
bana da diyor ki sen çocukları önemsemiyor sun .hiç doktora götürmüyor sun
Ne bilem kiz uzun zamandir gelmeyince unutmusumla havle kaç kedin var senin minnoşum
enlere katılacakmisin:)Niye etiketsiz dedikodumu yapıyonuz @BirTutamMutluluk20
Temizlik yapmıyom artık Vazgeçtim prenssiplerime ters
Enaa bi dün gelmedim zalımın gızıGeldi bile
Ben de yapiyoruk kanka onlari en iyisi dogla tedavi tabi ki.artik etki etmeyince son care ilac kullaniyorum ben de
Ne bilem kiz uzun zamandir gelmeyince unutmusum
Derece yapamadım hiçenlere katılacakmisin:)
azerin yok deyince bende öle düşündüm.
katıl sen enlere
kadin üçüzle uğraşmaktan unutmuş:)Enaa bi dün gelmedim zalımın gızı
he banada vermiyo ben enlerden degilim:)Derece yapamadım hiç
O kadar bite pasağa oy vermediler zalımlar
Olabülüüğkadin üçüzle uğraşmaktan unutmuş:)
Temiz miyiz yoksa kız bence bitli değiliz ondan oy alamıyok ehuhehhehe banada vermiyo ben enlerden degilim:)
yokum :)
ben onu çözemedimTemiz miyiz yoksa kız bence bitli değiliz ondan oy alamıyok ehuhehhe
Pasaklı avuntusu
Sen neen gelmiyon yaEnaa bi dün gelmedim zalımın gızı
Titiz olanlar bence en güzel gözükene veriyorlar :))ben onu çözemedim
6 nurmaradaki temiz oy baya aldi
Kedi 8.numaraya oy vermis o nasil olmus o zamanTitiz olanlar bence en güzel gözükene veriyorlar :))