- 7 Temmuz 2019
- 2.578
- 4.843
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #6.221
bende hep sonuncu olunca girmedim bu seferbirinci olmadim ya 3 ya 2 ci oldum
bende katılmak istiyorum1.yarismacimiz temizlik zamanii
3 oy hakkiniz vardir.
Oylama başlasin
sizden ricam yorum yaparken kirici ve rencide edici yorumlar yapilmamasi.sonucta buradaki cogu kadin bebekli ve ya calisan bayanlar.bizim icin onemli olan motive olmak,motive etmekfoto atan cesur arkadaslarima sonsuz tesekkurler
.
Fairy bulaşık makinası deterjanı
Fairy elde yıkama için deterjan
Slikonlu mavi su
kullanmiştir
Eki Görüntüle 2568700
2.yarismacimiz temizlik zamani
Glint bitkisel temizleyici,karbonatli su
kullanmiştir
Eki Görüntüle 2568706
3.yarismacimiz temizlik zamani
kullanmistir
Eki Görüntüle 2568707
4.yarismacimiz temizlik zamani
Fairy kapsül
Highcenic leke çıkarıcı
Bim parlatıcı
Beyaz sirke
kullanmistir
Eki Görüntüle 2568715
5.yarismacimiz temizlik zamani
Bind parlatici
kullanmistir
Eki Görüntüle 2568701
6.yarismacimiz temizlik zamani
Cif krem ve fairy bulaşık deterjani
kullanmistir
Eki Görüntüle 2568711
7.yarismacimiz temizlik zamanii
Cif yağ çözücü, scoth brıghte bulaşık süngeri.
kullanmistir
Eki Görüntüle 2568705
8.yarismacimiz temizlik zamanii
Sirke
kullanmistir
Eki Görüntüle 2568708
9.yarismacimiz temizlik zamanii
Domestos
kullanmistir
Eki Görüntüle 2568702
10.yarismacimiz temizlik zamanii
sirke karbonat pril kaynar su karisimi
kullanmistir
Eki Görüntüle 2568704
11.yarismacimiz temizlik zamanii
Sirke,maya ve karbonat
kullanmistir
Eki Görüntüle 2568709
12.yarismacimiz temizlik zamanii
Yağ çöz, krem temizleyici, karbonat, sirke, çamaşır suyu
kullanmistir
Eki Görüntüle 2568703
13.yarismacimiz temizlik zamanii
Cif
kullanmistir
Eki Görüntüle 2568716
14.yarismacimiz temizlik zamanii
Sirke,tuz,limon
kullanmistir
Eki Görüntüle 2568713
Onemli not:fotograflar kendinize ait olmalidir aksi halde uye ifşa olunacaktir.Eki Görüntüle 2560752
Herkese merhabaYemek yarismasi,diyet yarismasi olur da temizlik yarismasi olmaz mi dedik ve biz de yarismamiza start verdik Bu yarisma tatli rekabetle evlerimizi daha duzenli hale getirmek icin. bunun icin yapmaniz gereken kategoriye uygun oncesi ve sonrasi fotografi bana ozel mesaj olarak atmaniz Peki yarisma nasil olacak?
İste bu kadar
- Yarismamiz haftada 2 kategoride olacaktir
- Pazar aksami kategori belirlenecek. Sali aksamina kadar kategoriye uygun fotoğraflar bana ozelden atilacaktir. Cuma günü 19.00 a kadar oylama yapılacaktir.
Carsamba günü yeni kategori belirlenecek. Cuma aksamina kadar kategoriye uygun fotoğraflar bana ozelden atilacaktir. Pazar günü 19.00 a kadar oylama yapılacaktir- Ay sonu ise ayin birincisi secilecektir
- Fotolarin yeni olmasina gerek yoktur.istediginiz zaman cekip ona uygun kategoride bana atmaniz mumkundur
- İfsa olunmamak icin tum odanin fotosu paylasilmayacaktir.sadece o odaya ait herhangi bir bolum paylasilacaktir.misal:mutfak kategorisinde mutfagin istediginiz bolumunden oncesi sonrasi fotograf ata bilirsiniz.ocak,firin,buzdolabi,tezgah ustu,tencere vs.gibi
- Nickler paylasilmayacaktir eger istenilirse yarisma bittikten sonra katilan arkadaslar kendilerini ifsa ede bilirler.yarisma bitmeden kendini ifsa eden diskalifiye edilecektir.
yarismamiz hayirli ugurlu olsun
Daha onceki kategori fotograflari icin buraya tiklaya bilirsiniz
Temizlik öncesi ve sonrası (resimli)
Yesaaaa bacim nerelerdesin:rolleyes: Gel bak yarismamiz burda🤗 https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/temizlik-yarismasina-buyrun.1151837/ Aksama tezgahlar yarisiyor🤭 Aynen gördüm canım ya hatta anka gösterdi sağolsun Oy bile kullandım. Ben de katılıcam.ama yarın ne fotosu...www.kadinlarkulubu.com
Kiz sevin icte temiz hatunmussunbirinci olmadim ya 3 ya 2 ci oldum
hahayy orasida dogru:)Kiz sevin icte temiz hatunmussun
İyi aksamlar ❤İyi akşamlar :))
nasıl katılabiliyorum peki canımBekleriz canim
tamam atacağım tekrar temizlik yapınca daha şimdi bitti temizlik ama foto çekmemiştim, ödül var mıYok ama öncesi ne sonrası fotolarıBirTutamMutluluk20 a atıyorsun :))
Selam cicisler ne pasakli kizlarmissiniz yahuu
enlerde yarismak istiyordum ablam;(bende hep sonuncu olunca girmedim bu sefer
Yok canım motive oluyoruz :))tamam atacağım tekrar temizlik yapınca daha şimdi bitti temizlik ama foto çekmemiştim, ödül var mı