- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #6.101
Yardimcisi evde yokmus galiba satan kisinin10 numaraya buzdolabını öyle nasıl vermişler ya, insan utanır.
Ben ucuzlerin dogumuna girdigimde 54 kiloydum desemValla bende anlamadim.
Ikiz dogurup oyle minnacik kalani da hic gormemistimgerci benm annemde bize hamileyken ikiz olarak doktor inanmamislar
Cok zayifliyormus dogumlardsn sora :)))
benim kuzenim ikiz doğurdu.. zayıf doğurmuş ama çok kilo aldi süt yapayım diye.. ikizlere süt yetmiyor.Valla bende anlamadim.
Ikiz dogurup oyle minnacik kalani da hic gormemistimgerci benm annemde bize hamileyken ikiz olarak doktor inanmamislar
Cok zayifliyormus dogumlardsn sora :)))
Yani bu bahane olamaz ki, birde yardımcısı varmış pes, evde yok da hiç mi olduğu zaman temizlemiyorYardimcisi evde yokmus galiba satan kisininbari bi bez alip o kahverengi yeri sileydin
54 müBen ucuzlerin dogumuna girdigimde 54 kiloydum desem
1.numara Anka kazandiBir öncekinde kim birinci oldu, 1 ve 5 kendini açıkladı mı?
Kızzzz.sen bunların hepsini biliyon dimi kim olduğunuUsenmemis ne de guzel yazmis
Doğru tahmin etmişim1.numara Anka kazandi5.numara yesaydi
Hakkaten bende kinadim.o sekilde vereniYani bu bahane olamaz ki, birde yardımcısı varmış pes, evde yok da hiç mi olduğu zaman temizlemiyor
Gercek yeminlen54 mügercekmi:)
Kızzzz.sen bunların hepsini biliyon dimi kim olduğunu
Kahve ısmarlıyayım sana
Benden bir tane daha, tam şimdi onu yazacaktımHakkaten bende kinadim.o sekilde vereni
Ben 3 ev degistirdim
Cikarkem evimi temizleyip ciktim
Tüm gunum tasinma telaşesinfe temizlikle geciyordu yani.bi dolabi temizlemek.biraz.bukadar zormu.
Sen 35 kilomuydun neydinGercek yeminlen
bu yarismada benden sir cikmaz ilisme
şu 10 nurmarada Ankaysa saşirmiycam onun da buzdolabi dondurucusu var1.numara Anka kazandi5.numara yesaydi
Bende varımKızzzz.sen bunların hepsini biliyon dimi kim olduğunu
Kahve ısmarlıyayım sana
Valla oturduğum evleri adam edip ciktimBenden bir tane daha, tam şimdi onu yazacaktımtaşınırken ev temizlerim camlara varana kadar silerim, elalem benim kirimi mi görsün. İki ev sahibimde çok memnun kalmıştı.
Degilşu 10 nurmarada Ankaysa saşirmiycam onun da buzdolabi dondurucusu var
kız azerin hala zayıf 4 çocuk anasi 3üçüz erkek bi kız çocuklari var.Sen 35 kilomuydun neydin
Bende varimKızzzz.sen bunların hepsini biliyon dimi kim olduğunu
Kahve ısmarlıyayım sana
Yok oyle ama hamileyken ucuzlere 54 kilo olmak ne bilimkız azerin hala zayıf 4 çocuk anasi 3üçüz erkek bi kız çocuklari var.
ee normal bence zayif kalmasi:)
takdir ediyorum kendisini :)
Ben otelden cikarken her yeri yatagi falan toplar oyle cikarimValla oturduğum evleri adam edip ciktim
Ustune para vermeleri lazmdi