- 22 Ağustos 2015
- 29.550
- 86.071
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #6.061
Bunu bugun arkadasta dedi.ediyor arada canim evde olunca ama bagzende bebekler hastalinca cok laf yapiyor
Bende çok pis şoktadayım. Aiii inşallah samimi oldugum üyelerden birinin degıldır onlar ya valla cok fena bozum olurumGünaydın, oyy bu fotolar ne, buzdolaplarına şok oldum
Sonra vericem oyları
İlk kez öyle buzdolabı gördümBende çok pis şoktadayım. Aiii inşallah samimi oldugum üyelerden birinin degıldır onlar ya valla cok fena bozum olurum
Ben ilkten öğrenci evi sandım kızzİlk kez öyle buzdolabı gördüm
Ikinci el buzdolabı almışlarBende çok pis şoktadayım. Aiii inşallah samimi oldugum üyelerden birinin degıldır onlar ya valla cok fena bozum olurum
Bende zaten aksini düşünmek bile istemedimBöyle gelmiş eve
Ikinci el buzdolabı almışlar
Yoksa foto sahibi kirletmedi ya da böyle kullanmadı:)
Sen yine katilmadin dimiBende zaten aksini düşünmek bile istemedimbi arkadaşınız mı buzdolabının sahibi ama o halden bu hale gelmesi de sahibinin temizliği gösteriyo
Tabiki de katıl-a-madım. Gıss ben nasıl katılam 2gün sular yoktu. O saliha ya laf mı verecem ahahahah zarttt diye anlar benim mutfagımıSen yine katilmadin dimi
Ucundan kiyisindan birgün katıl hatira oludTabiki de katıl-a-madım. Gıss ben nasıl katılam 2gün sular yoktu. O saliha ya laf mı verecem ahahahah zarttt diye anlar benim mutfagımı
Yayla gibin8nci dolab ne kadar buyuk.
Benm dolabima okadar duzenleyici sigmaz sahsen. Baya baya geniş masallah.
Valla ben sigarim o dolabaYayla gibin
Off yeni site yapıyolar karşımıza kazı yaparken bütün su hattını patlatmışlar hemde öyle biyerden ki onların salaklıkları yüzünden tüm site susuz kaldık iki gün. Yemin ederim çok zordu. Benim evimde ekmek olmasın ama elektrık su olsun. Ee su olmadıgı ıcınde yardımcı gelemedı gelse napacak. Valla aglıcaktım normalde gun asırı gelıyo sular geldıkten sonra ıkı gun ust uste geldı canı cıktıUcundan kiyisindan birgün katıl hatira olud
Sular yoksa olmaz tabi.
Nasil 2 gun yok ya hicmi yoktu yani
Bende zaten aksini düşünmek bile istemedimbi arkadaşınız mı buzdolabının sahibi ama o halden bu hale gelmesi de sahibinin temizliği gösteriyo
Iste benımde göbeeem sığar ancak
Gunaydin. Dunden beri dinmeyen bir firtinali bi geceden ve hala devam eden firtinali birgünden:)Gunaydin millet
12.numaradan mesaj var
Diyo ki o urunlerin hepsini karistirmadim tabi ki,sırayla kullandım, durulayıp yeni ürünü kullandım
Daha cok yemesen de daha cok kılo alıyorsunbebik onlar nabsin.
Ikiz olunca kilo alimi nasil oluyor dahami cok yemek gerekiyor.