- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #6.081
Aa firtina mi var orda?bizim burda da acaip sis varGunaydin. Dunden beri dinmeyen bir firtinali bi geceden ve hala devam eden firtinali birgünden:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aa firtina mi var orda?bizim burda da acaip sis varGunaydin. Dunden beri dinmeyen bir firtinali bi geceden ve hala devam eden firtinali birgünden:)
Abla unu az gelmistir buyuk ihtimalBen de geçen hafta okul için kurabiye yapmıştım, o da böyle yayıldı. Yaygın baygın gönderdim mecbur..Niye öyle oldu anlamadım
Gecmis ne alaka kizGeçmişi okuyup öyle oy vereyim
Hamarat öğrencimKirimden utanırım kız hem ben mutfağımı çoktan temizledim
Valla yerden yere çaldı herseyAa firtina mi var orda?bizim burda da acaip sis var
Kim kimmiş anlamaya çalışayımGecmis ne alaka kiz
Youtube de bi ebe vardi ikizlere hamile guzel bi bayan masallah ne kadsr citı pıti hamileydi ikizlere bide:))Daha cok yemesen de daha cok kılo alıyorsun
Demek o ojeli parmak senindiSen benim cami gormedin herhal
bende doğurduktan sonra igne ipliğine dönüşenlere aşiri kıskaniyorum. 3 senedir gitmedi kilolarYoutube de bi ebe vardi ikizlere hamile guzel bi bayan masallah ne kadsr citı pıti hamileydi ikizlere bide:))
Doğurunca.minnacik birsey kaldi kadin.
Usenmemis ne de guzel yazmisVerdim oylarımı
1 no çakalllll dağınık gözüksün diye herşeyin kapağını açmış
2 nolu buzdolabı üzülme kız benim de arada oluyo öyle
3 dostlar temizlikte görsün deyip ölesine katılmış
4 cinayet mi intihar mı gibi olmuş,çaydanlığın açısı yanlış
5 eline sağlık emme şimdi daha çok göze batmış o lekeler.git bi kilo fuga al kazı doldur oraları
6 numara tatmin oldu mu merak ediyorum
7 kendi halinde masum
8 niye katılmış çözemedim,iki kap eksiltmiş yerine sepet koymuş, hadi oynasın napalım
9 o da masum
10 kız anam yağmurlu havada su verme sen bana
11 bacım malzemeyi ziyan zebil etmişsin hiç olmuş mu o,ne bileyim kürdanla gir,çubuk pamukla gir yani
12 başarılı
13 o tost makinası deneyde mi kullanılıyo işşallah halka hizmet vermiyondur silikonlar kararmış bacım bi onlara da el at
14 mis olmuş
Valla bende anlamadim.bende doğurduktan sonra igne ipliğine dönüşenlere aşiri kıskaniyorum. 3 senedir gitmedi kilolar