- 7 Temmuz 2019
- 2.578
- 4.843
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #5.961
aynenAman ev kalsin aşk önemli
Burda uzaylı diyen oldu leopar kurabiye meAyyyyy geç kalmadım inşallahhhhhh
Neyy bekliyor. Cok kötü niyetlisin yani ben başka birsey demek istemistimaynenzaten hazir kita bekliyor
Kanka ellerine saglik
Ahahhahhhh nasıl komik olmuş kız öyle
Minik senin pastanenmi var kuzum
ciglik filimdeki hayalete benzemis tovbe estflh:)
Ben leopar yapacaktım ortaya bu çıktıKanka ellerine saglik
Aynen adamlarim gozü aşk doyurmassa evi gorürAynenev işi her zaman olur
Onemli olan degisik olmasiBen leopar yapacaktım ortaya bu çıktıçocuklar ağzını açmış bir yüz göz olarak dalga geçtiler kurabiyeler le
:) icim fesat benimNeyy bekliyor. Cok kötü niyetlisin yani ben başka birsey demek istemistim
Akşamları çay yanına illa bişey istiyorlar ..yoksa markete gidip bisküvi aliyorlar ne yapayımMinik senin pastanenmi var kuzum
Birak alsinlar iste dinlen sen deAkşamları çay yanına illa bişey istiyorlar ..yoksa markete gidip bisküvi aliyorlar ne yapayım
Valla benm eşimde disardan tatli almakla tehdit ediyor.Akşamları çay yanına illa bişey istiyorlar ..yoksa markete gidip bisküvi aliyorlar ne yapayım
Buna şekil vermek için. Akşam yemeğini geç saate bıraktım komik olmayaydi iyiydiBirak alsinlar iste dinlen sen de
Benimki paraya acımaz ben hafif midem kazındı diyeyim 3-4 yarım yaptırıp geliyorValla benm eşimde disardan tatli almakla tehdit ediyor.
Sanki aliyorsa alsin nabayim.
Yapmayinca sanki butun maaşini cekmisim gibi surat asiyor
Benimki paraya acımaz ben hafif midem kazındı diyeyim 3-4 yarım yaptırıp geliyor
Ben öyle bir ortamda olsam ışığı kapatırımallahim bizim romatikligimize bakin kurtlar vadisi pusunun gecmis bolumlerini izlemekpolat iskenderi yakalayacakmi memati abduley kavgasi pehhh