- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #5.981
4 bebe neyine yetmiyor sus da polat alemdari izleallahim bizim romatikligimize bakin kurtlar vadisi pusunun gecmis bolumlerini izlemekpolat iskenderi yakalayacakmi memati abduley kavgasi pehhh
Allah razı olsun senden Polat de4 bebe neyine yetmiyor sus da polat alemdari izle
bende guzel miyim diyor guzelsin:) hehe diyor sonra gel belimi cigna diyor tam yapiyorum yavas ayi bogan gibi olmussun diyorBen öyle bir ortamda olsam ışığı kapatırım
Ben: gözlerime bak diyorum romantik olcaz
eşim köpürüyor
Eşim: heeee baktım hadi çok güzel oldu git ışığı yak
VaaayyyBenimki paraya acımaz ben hafif midem kazındı diyeyim 3-4 yarım yaptırıp geliyor
YaaniAllah razı olsun senden Polat de
Çok cool gördüm seni bebekVaaayyy
Işte benmkide alir bogazina
Ama tatliyi benden ister.
Tatlida kendimi fazla.gelistirdim kottü yapamiyorum
Ayyyyyy sesli güldümmmm yaaaaaaaabende guzel miyim diyor guzelsin:) hehe diyor sonra gel belimi cigna diyor tam yapiyorum yavas ayi bogan gibi olmussun diyor
Ay ne kadar ponciksijiz aynı biz gibibende guzel miyim diyor guzelsin:) hehe diyor sonra gel belimi cigna diyor tam yapiyorum yavas ayi bogan gibi olmussun diyor
isin o kismini hic dusunmemistim4 bebe neyine yetmiyor sus da polat alemdari izle
Çok cool gördüm seni bebek
hahahyyy vallah siz daha ponviksinz)Ay ne kadar ponciksijiz aynı biz gibi
Daha bugün oğluma cignetiyordu sırtını bana güvenmiyor
Sessizce kalkıp oğluma işaret attım çekil kenara diye ..hissedince beni ağzına micayim minik dedi gülerek
Yanliz sirt ciģnemek birtakim sorunlara yol aciyor ciģnemeyin ciģnetmeyinAy ne kadar ponciksijiz aynı biz gibi
Daha bugün oğluma cignetiyordu sırtını bana güvenmiyor
Sessizce kalkıp oğluma işaret attım çekil kenara diye ..hissedince beni ağzına micayim minik dedi gülerek
aynen aynen baksana boyle laflari kim duymus ayi bogan agzina micayim
Valla ben artık cignetmiyorum ama çocuklar a yaptırıyorum ben oturur pozisyonda omuzları belden çevirerek kutletiyorim ondan sonra rahatlıyorum maalesefYanliz sirt ciģnrtcek birtakim sorunlara yol aciyor ciģnemeyin ciģnetmeyin
isin o kismini hic dusunmemistimceketimi atsam hamile kaliyon diyor bana
Kız sus göze gelcezaynen aynen baksana boyle laflari kim duymus ayi bogan agzina micayim
aynen vallahKız sus göze gelcez
4 cocuklumuydun 5 mi 6 mi kiz unuttum.aynen vallahgeliriz insallah
4 canim4 cocuklumuydun 5 mi 6 mi kiz unuttum.