- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #5.701
E kim kaldi 2 ve 3E ben de itiraf edeyim bari, ben de 6. nömerö
Ya onun öncesi bizim temiz halimiz sen nasıl o resimle birinci olmayı düşündünE ben de itiraf edeyim bari, ben de 6. nömerö
Evet baş pasaklı seçilmeme az kaldıOylarin yarisindan coguni almişsin anka
Ojenden tanımıştımİlk ben basliyorum isteyen buyursun4numara evet bendim
Evettt
oda küçük, foto uzak, çekim kalitesi iyi değil ondan çok kötü çıkmadı öncesiYa onun öncesi bizim temiz halimiz sen nasıl o resimle birinci olmayı düşündün
Ojemi degistim bu gunOjenden tanımıştım
Ben seni pasaklı bilirdim kuzu sen ne zaman böyle oldunEvettt
Ahahahhhhhhhh pasaklıyım ya kız daha ne olsun görmedin mi ortadaki dağınıklığı aslında foto daha büyükdüBen seni pasaklı bilirdim kuzu sen ne zaman böyle oldun
Senden hiç beklemezdim benim haylilerimde her hafta cam silen azerinn vardıBen o cami en son bahar temizliginde sildiydimbaya sevap kazandiniz yani
Ama tum odayi alamadigimizdan 6.numara gibi onu da kestim maalesefAhahahhhhhhhh pasaklıyım ya kız daha ne olsun görmedin mi ortadaki dağınıklığı aslında foto daha büyükdü
Aynadan ziyade ojelerin yakiyorBen o cami en son bahar temizliginde sildiydimbaya sevap kazandiniz yani
Göremedim valla bişeyAhahahhhhhhhh pasaklıyım ya kız daha ne olsun görmedin mi ortadaki dağınıklığı aslında foto daha büyükdü
Vakit yok anacimSenden hiç beklemezdim benim haylilerimde her hafta cam silen azerinn vardı
Heee yaaaaa maşallah 4 çocukla ve sürekli temizlik yapmana rağmen nasıl öne kullanabiliyorsunAynadan ziyade ojelerin yakiyor