- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #5.461
Bu aksam degil kanka yarin aksam@Jenna16 bugün mutfak yarışıyor pampa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu aksam degil kanka yarin aksam@Jenna16 bugün mutfak yarışıyor pampa
Tek basina degil tabi benimki her zamanki gibi yanimdaSende benim gibi pazarı market i kendin mi yapıyorsun
Hiç keyfim yok kuzu siz yarısın ben oylayayımBlue_Peri gel yarışalım :))
Benim kine zor gelitor sen git gel diyor artık eskiden bizde beraber giderdik her yereTek basina degil tabi benimki her zamanki gibi yanimda
Bayağı bir kişi etikeledim benBu aksam degil kanka yarin aksam
Teşekkürler canım temizlik benim için haftasonu yapılan bir aktiviteG gunesli gunler katılmak ister misiniz yarışmaya :))
Geçmiş olsun hayırdırHiç keyfim yok kuzu siz yarısın ben oylayayım
Ne güzel sizin için aktivite benim için işkenceTeşekkürler canım temizlik benim için haftasonu yapılan bir aktivite
Yok ya enlerde tek başıma yarışmak istemiyorum
Ben yanlış anlamışımMutfak bu gün mü başlıyor
Ahahahha aşk olsun ne güne varız burdaYok ya enlerde tek başıma yarışmak istemiyorum
Keske benimki de oyle deseBenim kine zor gelitor sen git gel diyor artık eskiden bizde beraber giderdik her yere
Bayağı bir kişi etikeledim ben
Ayy yok yok yanlış anlaşılmasın ben de pek zevk almam Zevk alan var mı?Ne güzel sizin için aktivite benim için işkence
Yok canım ben katılınca oyların yarısını alıyorum size bişey kalmıyor mutfakta çok iddalıyımAhahahha aşk olsun ne güne varız burda
Azerinnnn var manyakAyy yok yok yanlış anlaşılmasın ben de pek zevk almam Zevk alan var mı?
Sen katilma bu sefer sildin supurdun yarismayi zatenYok ya enlerde tek başıma yarışmak istemiyorum
BirTutamMutluluk20 DELIveCesur Nego bildiklerim bu kişiler :))Ayy yok yok yanlış anlaşılmasın ben de pek zevk almam Zevk alan var mı?
Biraksalar temizlicem de birakmiyolar ki anacimAzerinnnn var manyak
Azerinnnn var manyak
Arada istisnalar oluyor işte Kızlar normal olan biziz