Anket Temizlik ve Düzen Yarışmasına Buyrun🤗🏠

Bahar temizliği yapacak olanlar ,temizlige ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz?

• Ankete Katılan
    27
Yataklari topladim
cocuklari doyurdum
2ni yikadim 1i kaldi:KK53:
Onu da ogle uykusundan uyandiktan aonra yikarim dedim ama ne mumkun:işsiz:onlar yikandi ben de yikanicam diye kendini yerden yere vuruyor:olamaz:dinlenip onu da yikicam:KK53:
Aksam oglanlar uyuyunca yemek yapmistim ogle yemegimiz var.ama ev berbat bulasiklar yiginla:olamaz:katlanacak camasirlar var.1 makine de yikanacak daha🙄🙄eyy 3-4 bebeliler sizde durum nedir:KK45:

Yataklari topladim
cocuklari doyurdum
Onu da ogle uykusundan uyandiktan aonra yikarim dedim ama ne mumkun:işsiz:onlar yikandi ben de yikanicam diye kendini yerden yere vuruyor:olamaz:dinlenip onu da yikicam:KK53:
Aksam oglanlar uyuyunca yemek yapmistim ogle yemegimiz var.ama ev berbat bulasiklar yiginla:olamaz:katlanacak camasirlar var.1 makine de yikanacak daha🙄🙄eyy 3-4 bebeliler sizde durum nedir:KK45:
Ben sadece çamaşır yıkayıp akşama yemek yapacağım bu gün. Başka bişey yapasım yok :süslü:

Yataklari topladim
cocuklari doyurdum
benimkiler hasta zorla kahvalti ihlamur cayi ivirfim surup falan cok kotu oksuruyorlar vallah kafayi yiyecem evi zaten bk kotruyor dun yrmek cok yaptim

Ben sadece çamaşır yıkayıp akşama yemek yapacağım bu gün. Başka bişey yapasım yok :süslü:
Ben de yapmazdim da annem bizde bu aksam yine yapmazsam gebertir beni:KK53:
kuzu benim bebekler cok hasta ara ara girfim saat kacta yattigimi bilmiyorum 6 falandi
Ahh canim cok gecmis olsun🙄🙄🙄🙄bi de hastalaninca hepsi hastalaniyor birden cok zor oluyor🙄

Ben de yapmazdim da annem bizde bu aksam yine yapmazsam gebertir beni:KK53:

Ahh canim cok gecmis olsun🙄🙄🙄🙄bi de hastalaninca hepsi hastalaniyor birden cok zor oluyor🙄
aynrn koca grlmis sen hasta etmisin deyince kuplere bindim konusmuuorum herse elime bakiyor okullari hastaliklari asilaari gezmeleri yrmr icme remizlik ve bana bunu drmesi beni cok kizdirdo

Cocuklara bi sey oldu mu annenin sucu iyi bi sey olunca kimin cocuklari 😒😒😒😒
aynen oyle vallaha atesleri yok sadece kuru degisik oksurur evde belki 40 tane surp vardir ben ne tapqyim kizim hastalik kapiyor okulada 2 gun icnde digerleride hasta oluyor kimseye yaranilmaz

X