- 25 Temmuz 2013
- 8.101
- 17.459
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #5.421
teşekürler kız şimdi boş oldum kızyorgun anneanne abla esine cok gecmis olsun
bir bakayim dedim kk ya yakalandık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekürler kız şimdi boş oldum kızyorgun anneanne abla esine cok gecmis olsun
Ben yazamasam da tel elimde habire gozetliyorum buralariteşekürler kız şimdi boş oldum kız
bir bakayim dedim kk ya yakalandık
yani benden kaçamasın diyorsunBen yazamasam da tel elimde habire gozetliyorum buralari
Oy veren uyeleri de inceledim hepsi eski bi sey bulmak gerek
Herkes onlara oy veriyor zaten biz de onlarin oylarini sayiyoruz1 ve 5 verdim:)
5 nurmaradaki bebek bezleri mendilleri kıyafetleri çok şekerdi:)
Aynen oyle diyorum ablayani benden kaçamasın diyorsun
Aynen resimler geldiğinde umudumu kesmiştim ben zatenHerkes onlara oy veriyor zaten biz de onlarin oylarini sayiyoruz
Ee hep bir mi olacaktinbiraz da sonlara kalAynen resimler geldiğinde umudumu kesmiştim ben zaten
Ben sadece çamaşır yıkayıp akşama yemek yapacağım bu gün. Başka bişey yapasım yokYataklari topladim
cocuklari doyurdum
2ni yikadim 1i kaldi
Onu da ogle uykusundan uyandiktan aonra yikarim dedim ama ne mumkunonlar yikandi ben de yikanicam diye kendini yerden yere vuruyordinlenip onu da yikicam
Aksam oglanlar uyuyunca yemek yapmistim ogle yemegimiz var.ama ev berbat bulasiklar yiginlakatlanacak camasirlar var.1 makine de yikanacak dahaeyy 3-4 bebeliler sizde durum nedir
kuzu benim bebekler cok hasta ara ara girfim saat kacta yattigimi bilmiyorum 6 falandiO Oha diyorum baci dun aksam yoktun
benimkiler hasta zorla kahvalti ihlamur cayi ivirfim surup falan cok kotu oksuruyorlar vallah kafayi yiyecem evi zaten bk kotruyor dun yrmek cok yaptimYataklari topladim
cocuklari doyurdum
2ni yikadim 1i kaldi
Onu da ogle uykusundan uyandiktan aonra yikarim dedim ama ne mumkunonlar yikandi ben de yikanicam diye kendini yerden yere vuruyordinlenip onu da yikicam
Aksam oglanlar uyuyunca yemek yapmistim ogle yemegimiz var.ama ev berbat bulasiklar yiginlakatlanacak camasirlar var.1 makine de yikanacak dahaeyy 3-4 bebeliler sizde durum nedir
Ben de yapmazdim da annem bizde bu aksam yine yapmazsam gebertir beniBen sadece çamaşır yıkayıp akşama yemek yapacağım bu gün. Başka bişey yapasım yok
Ahh canim cok gecmis olsunbi de hastalaninca hepsi hastalaniyor birden cok zor oluyorkuzu benim bebekler cok hasta ara ara girfim saat kacta yattigimi bilmiyorum 6 falandi
aynrn koca grlmis sen hasta etmisin deyince kuplere bindim konusmuuorum herse elime bakiyor okullari hastaliklari asilaari gezmeleri yrmr icme remizlik ve bana bunu drmesi beni cok kizdirdoBen de yapmazdim da annem bizde bu aksam yine yapmazsam gebertir beni
Ahh canim cok gecmis olsunbi de hastalaninca hepsi hastalaniyor birden cok zor oluyor
Cocuklara bi sey oldu mu annenin sucu iyi bi sey olunca kimin cocuklariaynrn koca grlmis sen hasta etmisin deyince kuplere bindim konusmuuorum herse elime bakiyor okullari hastaliklari asilaari gezmeleri yrmr icme remizlik ve bana bunu drmesi beni cok kizdirdo
aynen oyle vallaha atesleri yok sadece kuru degisik oksurur evde belki 40 tane surp vardir ben ne tapqyim kizim hastalik kapiyor okulada 2 gun icnde digerleride hasta oluyor kimseye yaranilmazCocuklara bi sey oldu mu annenin sucu iyi bi sey olunca kimin cocuklari