- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #5.441
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Madem bakamadigini dusunuyor bulsun bi bakici baktirsinaynen oyle vallaha atesleri yok sadece kuru degisik oksurur evde belki 40 tane surp vardir ben ne tapqyim kizim hastalik kapiyor okulada 2 gun icnde digerleride hasta oluyor kimseye yaranilmaz
Hayır benimki de der böyle bazen madem bakamıyorum hala neden çocuk istiyorsun diyorum bendeMadem bakamadigini dusunuyor bulsun bi bakici baktirsin
Ben de kendin bak o zaman diyorumHayır benimki de der böyle bazen madem bakamıyorum hala neden çocuk istiyorsun diyorum bende
oyle dedim zaten . gelmis sabah suratini asmaa brn bise demedim diyor. azerin 50 kere ayni seyi tekrar etti tamam tamam tamam dikkat edrum susutum ama adam susmuyorMadem bakamadigini dusunuyor bulsun bi bakici baktirsin
Neden oyle diyosun ki canim bu sefer de hakli oldugunu dusunecek.benimki oyle deyince ben bu kadarina yetise biliyorum uzuluyosan cocuklarin icin otur yardim et.edemiyosan konusma diyorum cekip gidiyorumoyle dedim zaten . gelmis sabah suratini asmaa brn bise demedim diyor. azerin 50 kere ayni seyi tekrar etti tamam tamam tamam dikkat edrum susutum ama adam susmuyor
Kizlar mutfak kategorisi icin fotolarinizi bekliyorum.tezgah da ata bilirsiniz
aynisini ende diyorum izinli oldugu gun saat 3 te cikiyor 11 de eve geliyor hersey bana bakiyor kolaymi millet 1 tanesine bakamiyor asagada komsumiz var tek cocuk her gun hadta evde dede babaanne amca dayi bile var benim kimsem yok iki gorumcem onlarfa sadece aksamlari yardim edebiliyorlar calisiyorlarNeden oyle diyosun ki canim bu sefer de hakli oldugunu dusunecek.benimki oyle deyince ben bu kadarina yetise biliyorum uzuluyosan cocuklarin icin otur yardim et.edemiyosan konusma diyorum cekip gidiyorum
Benim de yardim edecek kimsem yok annem var bi tek o da en fazla yanlarinda duruyo aylik market alisverisine gidiyorum o kadar.daha fazlasini yapamiyor rahatsiz.benim oglanlar da asiri yaramazbenimki de yardim etmez ama Allahi var yemek yok desem,temizlik yapmasam sesini cikarmaz.ara sira bi seyler soyleyince de yapistiriyorum cevabini ardi gelmiyoraynisini ende diyorum izinli oldugu gun saat 3 te cikiyor 11 de eve geliyor hersey bana bakiyor kolaymi millet 1 tanesine bakamiyor asagada komsumiz var tek cocuk her gun hadta evde dede babaanne amca dayi bile var benim kimsem yok iki gorumcem onlarfa sadece aksamlari yardim edebiliyorlar calisiyorlar
Sende benim gibi pazarı market i kendin mi yapıyorsunBenim de yardim edecek kimsem yok annem var bi tek o da en fazla yanlarinda duruyo aylik market alisverisine gidiyorum o kadar.daha fazlasini yapamiyor rahatsiz.benim oglanlar da asiri yaramazbenimki de yardim etmez ama Allahi var yemek yok desem,temizlik yapmasam sesini cikarmaz.ara sira bi seyler soyleyince de yapistiriyorum cevabini ardi gelmiyor