Anket Temizlik ve Düzen Yarışmasına Buyrun🤗🏠

Bahar temizliği yapacak olanlar ,temizlige ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz?

• Ankete Katılan
    27
Yataklari topladim
cocuklari doyurdum
2ni yikadim 1i kaldi
Onu da ogle uykusundan uyandiktan aonra yikarim dedim ama ne mumkunonlar yikandi ben de yikanicam diye kendini yerden yere vuruyordinlenip onu da yikicam
Aksam oglanlar uyuyunca yemek yapmistim ogle yemegimiz var.ama ev berbat bulasiklar yiginlakatlanacak camasirlar var.1 makine de yikanacak dahaeyy 3-4 bebeliler sizde durum nedir

Ben sadece çamaşır yıkayıp akşama yemek yapacağım bu gün. Başka bişey yapasım yok

benimkiler hasta zorla kahvalti ihlamur cayi ivirfim surup falan cok kotu oksuruyorlar vallah kafayi yiyecem evi zaten bk kotruyor dun yrmek cok yaptim

Ben sadece çamaşır yıkayıp akşama yemek yapacağım bu gün. Başka bişey yapasım yok
Ben de yapmazdim da annem bizde bu aksam yine yapmazsam gebertir beni
kuzu benim bebekler cok hasta ara ara girfim saat kacta yattigimi bilmiyorum 6 falandi
Ahh canim cok gecmis olsunbi de hastalaninca hepsi hastalaniyor birden cok zor oluyor

Ben de yapmazdim da annem bizde bu aksam yine yapmazsam gebertir beni

Ahh canim cok gecmis olsunbi de hastalaninca hepsi hastalaniyor birden cok zor oluyor
aynrn koca grlmis sen hasta etmisin deyince kuplere bindim konusmuuorum herse elime bakiyor okullari hastaliklari asilaari gezmeleri yrmr icme remizlik ve bana bunu drmesi beni cok kizdirdo

Cocuklara bi sey oldu mu annenin sucu iyi bi sey olunca kimin cocuklari
aynen oyle vallaha atesleri yok sadece kuru degisik oksurur evde belki 40 tane surp vardir ben ne tapqyim kizim hastalik kapiyor okulada 2 gun icnde digerleride hasta oluyor kimseye yaranilmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…