- 29 Nisan 2015
- 31.345
- 105.503
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #5.381
Çok geçmiş olsun abla.hu kızlar kaç gündür yokudum
oyumu kulandım eşim ameliyat oldu
o yüzden fazla giremiyorum
Geldim bebegim
Yatak odası baya dağıldı onu toplamaya çalışıyorGeldim bebegimbebelerin uyku saatini bekliyorum sen napiyosun
Benim isler bitti Sukur.oglanlar bi uyusa kalkip yine ustten gecicemYatak odası baya dağıldı onu toplamaya çalışıyor
5.numara 1 .numarayla arasindaki farki kapatacak gibi
Maşallah hayranım öğlene kadar işlerini bitirenlereBenim isler bitti Sukur.oglanlar bi uyusa kalkip yine ustten gecicem
Takımdaki arkadaşlarıma teessüf ediyorum çoğu beni 5 numara sandıanam tamam konmari katlanmış da minimalist mi hiç bi çocuğun o kadar donu olur mu
Bence degilO zor biraz ahahshshsgsgsh
Kiz sen minimalist olsan ne yazarTakımdaki arkadaşlarıma teessüf ediyorum çoğu beni 5 numara sandıanam tamam konmari katlanmış da minimalist mi hiç bi çocuğun o kadar donu olur mu
Niye soyledin zibin dedigimiAaasaa sen 5 değil misin
Ama olmaz ki böyle yarışma bitmeden beb 5 değilim dedi
Diskalifye edelim 2. Birinci olsun hahahaha
Onlar don değil bi kere zıbın ahahah
Anaaa o da mı yasaktıAaasaa sen 5 değil misin
Ama olmaz ki böyle yarışma bitmeden beb 5 değilim dedi
Diskalifye edelim 2. Birinci olsun hahahaha
Onlar don değil bi kere zıbın ahahah
Anaaa o da mı yasaktı
Niye ben diskalifiye olunca 2. birinci oluyor orasını anlayamadım
Ben 4 çocuğa ayrı ayrı 1 çekmece ayırırım sığdırırım bu arkadaş 4 çekmeceyi 1 çocuğa ayırmışBence degil
Kiz sen minimalist olsan ne yazar4 bebeye en az 8 don eder minimalistlik senin neyine
Anaaa o da mı yasaktı
Guclu rakiplerin gozunun yasina bakmiyoruzAnaaa o da mı yasaktı
Ben 4 çocuğa ayrı ayrı 1 çekmece ayırırım sığdırırım bu arkadaş 4 çekmeceyi 1 çocuğa ayırmış
O zaman o mesajı düzenle yanlış anlaşılıyor benim oylar 1 e gidecek bu seferSen diskalifiye olunca değil
Birinci diskalifiye olursa ikinci birinci olacak hahaahaha
YaniNerden bilion tek çocuk belki 3uzleri var ahahaahhha bi de kizi toplam 4 belki hahahah