- 7 Temmuz 2019
- 2.578
- 4.843
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #5.361
deprem neyim olmasinda vallah tekim kafayi yerim sanirimşükür bebde iyiyim evde ufaktan bir sessizlik var herkes i yatırdım
Hemde ne rüzgar :l
Annem gibi kafami kurcalama şimdi bu saattedeprem neyim olmasinda vallah tekim kafayi yerim sanirim
ne bileyim ne zamn ivimde bir korku ciz etse oluyorAnnem gibi kafami kurcalama şimdi bu saatte
Bende yalnızım
Naber :)Kızlar kötüyü çağırmayın durunn bakım Allah korusun
İyidir kulakta kulaklık son ses müzik keyfiNaber :)
Ahahah gece kuşusun yani :)şükür bebde iyiyim evde ufaktan bir sessizlik var herkes i yatırdım
Hemde ne rüzgar :l
iyi bende daha dalmadi ahali bekliyorum :/İyidir kulakta kulaklık son ses müzik keyfisenden naber nasılsın minikim
Saat 4-5 gibi bir yattık 6-7 arası herjes tek tek uyanmaya başladıAhahah gece kuşusun yani :)
amin amin:)Kızlar kötüyü çağırmayın durunn bakım Allah korusun
valah benimkiler uyudu oh mis suan tv bana kalfiiyi bende daha dalmadi ahali bekliyorum :/
Saat 4-5 gibi bir yattık 6-7 arası herjes tek tek uyanmaya başladı
büyük oğlan hariç herkes uyudu gündü Z benim o yüzden uykum yok
Benim bulaşık lar var keyif ne haddimevalah benimkiler uyudu oh mis suan tv bana kalfi
İyi bari :)iyi bende daha dalmadi ahali bekliyorum :/
Saat 4-5 gibi bir yattık 6-7 arası herjes tek tek uyanmaya başladı
büyük oğlan hariç herkes uyudu gündü Z benim o yüzden uykum yok
bence o
Geçmiş olsun abla apar topar mi ameliyat oldu var mıydı bir rahatsızlığı :/hu kızlar kaç gündür yokudum
oyumu kulandım eşim ameliyat oldu
o yüzden fazla giremiyorum
vardı katarak 2 aydır sıra almıştı perşembe günü oldu misafir geliyor kızlarda burda yani torunlar ev aldı başını gidiyorGeçmiş olsun abla apar topar mi ameliyat oldu var mıydı bir rahatsızlığı :/
Öyle oluyor annemin evinden biliyorum sağlık olsinda gerisi hallolur ablamvardı katarak 2 aydır sıra almıştı perşembe günü oldu misafir geliyor kızlarda burda yani torunlar ev aldı başını gidiyor
aynen öyleÖyle oluyor annemin evinden biliyorum sağlık olsinda gerisi hallolur ablam
Herşeyin başı sağlık diyorlardı boşa değilmiş
Bencedebence o
Çok geçmiş olsun ablahu kızlar kaç gündür yokudum
oyumu kulandım eşim ameliyat oldu
o yüzden fazla giremiyorum