Anket Temizlik ve Düzen Yarışmasına Buyrun🤗🏠

Bahar temizliği yapacak olanlar ,temizlige ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz?

• Ankete Katılan
    27
Herkese merhaba:halay:Yemek yarismasi,diyet yarismasi olur da temizlik yarismasi olmaz mi dedik ve biz de yarismamiza start verdik:KK53:Bu yarisma tatli rekabetle evlerimizi daha duzenli hale getirmek icin.:temizlik::temizlik::temizlik:bunun icin yapmaniz gereken kategoriye uygun oncesi ve sonrasi fotografi bana ozel mesaj olarak atmaniz:21::21:Peki yarisma nasil olacak?
  1. Yarismamiz haftada 2 kategoride olacaktir
  2. Haftanin pazartesi ve sali gunleri bana fotolar atilacak carsamba oylama olacak.ve yine tekrar persembe ve cuma fotolar atilacak cumartesi oylama.pazar gunu ise haftanin birincisi secilecektir
  3. İfsa olunmamak icin tum odanin fotosunu paylasilmayacaktir.sadece o odaya ait herhangi bir bolum paylasilacaktir.misal:mutfak kategorisinde mutfagin istediginiz bolumunden oncesi sonrasi fotograf ata bilirsiniz.ocak,firin,buzdolabi,tezgah ustu,tencere vs.gibi
  4. Nickler paylasilmayacaktir eger istenilirse yarisma bittikten sonra katilan arkadaslar kendilerini ifsa ede bilirler.
İste bu kadar:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::KK71::KK71:yarismamiz hayirli ugurlu olsun🤗🤗🤗
İlk kategorimiz-Mutfak
:temizlik::temizlik:
Sali aksam saat 12 ye kadar bana fotolari atiniz lutfen.
Onemli not:fotograflar kendinize ait olmalidir aksi halde uye ifşa olunacaktir.
Hayırlı olsun canım yeni topiğin,yeni farkettim

X