- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız nerden gördün bi girdim baktım hemen etiketlendimsweetgirlcandy sende o isigi gordum bacim
Bizde boyleucani kacani yakalayip yarismaya aliyoruzKız nerden gördün bi girdim baktım hemen etiketlendim
gelsin oylama çok heycanlıOylama bu gece duyduk duymadik demeyin
Millet cesur hanimlar gorsun bunlarin hepsi tirsak ablakız ben @c
gelsin oylama çok heycanlı
Valla öncesi sonrası yapabileceğim dağınık bir mutfağım yok her daim topludurBizde boyleucani kacani yakalayip yarismaya aliyoruz
He ben varım tam kaçaçaktım yakalandım
İsimize yaramazsin o zaman bize daginiklar lazimValla öncesi sonrası yapabileceğim dağınık bir mutfağım yok her daim topludur
Varim diyenleri not aldimdine fotolar onlar oyle bende acmiyoEki Görüntüle 2560899 Başlasın temizlikkkk Eki Görüntüle 2560899 Eki Görüntüle 2560899
He ben varım tam kaçaçaktım yakalandım
Du üçüncü takıma atemHer yere link dagitin yarin oylama varhatta aksam acayim ya saat 12 den sonra daha heyecanli olur
At at ben de dun 12 ye attimDu üçüncü takıma atem
Biz de onları kovarukAt at ben de dun 12 ye attim
Zipzip- in takima da atayim tanidiklara atiyorum digerleri kovar diye korkuyorum
Kovarsak kimler yarisacakmilletle arayi iyi tutmak gerekBiz de onları kovaruk
Kovanların adını çıkaruruk pasaklılar bitliler la lallaa lalala laaKovarsak kimler yarisacakmilletle arayi iyi tutmak gerek
O fotolardan sonra onlar bize demesinler deKovanların adını çıkaruruk pasaklılar bitliler la lallaa lalala laa
Teşekkür ederim size kolay gelsinM Minikbirmucizemeselesi sen kesin cesur birisin katilirsin yarismaya
Ask olsunyok mu ya soyle daginik bi dolap falan vardir ya iyi bakaydinTeşekkür ederim size kolay gelsin