- 7 Temmuz 2019
- 2.578
- 4.843
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #5.221
en buyu 5.5 yasinda kucugu 3 ortanca 1.5 en kucugu 4 aylik:)Kaç yaşında senin büyükler canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
en buyu 5.5 yasinda kucugu 3 ortanca 1.5 en kucugu 4 aylik:)Kaç yaşında senin büyükler canım
Aman yarabbi allah kolaylık versin canımen buyu 5.5 yasinda kucugu 3 ortanca 1.5 en kucugu 4 aylik:)
en gece yiyirum vallah kahvalti yok oglen atistima gece ziyafet1.2
Yemek koymayin lutfen aksam aksam boyle ayip seyler yapmayin!!..
Akşamo kapattik biz actirmayinnn
maykil gibi bir nick havaliTam senin topige bakiyordum,temizlik aşkı kabaravak gibi oldu,çık burdan x sana göre değil buralar köyüne don,dedimdi. Sen etikeledin. Nickim çok havali Allah için
Ben sende o isigi gordum ondan cagirdimTam senin topige bakiyordum,temizlik aşkı kabaravak gibi oldu,çık burdan x sana göre değil buralar köyüne don,dedimdi. Sen etikeledin. Nickim çok havali Allah için
Anka senin buyuk kac yasindaydi?Kaç yaşında senin büyükler canım
Sağol minikom,sen nasılsın?Jenna16 nasılsın :))
11 canım en büyükAnka senin buyuk kac yasindaydi?
ohh vaĺah kafan raht keske benimkilerde buyuseBen de
11 canım en büyük
ohh vaĺah kafan raht keske benimkilerde buyuse
Allah yardimcin olsun ben bir kac tane huni takardım kalabalık.aileleri her zaman sevmişimdir ama.yaslari cok.az.mis.canim özellikle son ve ortancaen buyu 5.5 yasinda kucugu 3 ortanca 1.5 en kucugu 4 aylik:)
benimdé 4 aylik rn kucugu:)En küçüğü 10 aylık ama ankanin. 10 muydu anka ya yaş demedi demi ya emin olamadim:)
bugun kafayi yrmediysem hic bir zamam yemem koro halinde agladilar hele 4 aylik:)Allah yardimcin olsun ben bir kac tane huni takardım kalabalık.aileleri her zaman sevmişimdir ama.yaslari cok.az.mis.canim özellikle son ve ortanca
Ya bu sefer kizmayin bana ama oy verecek bisey bulamadim duzen de mi dahil temizlik deniyor baslikta ama ...
1 tanesi büyük gerisi küçükohh vaĺah kafan raht keske benimkilerde buyuse
Yok canım yaşına girdi artık çok şükürEn küçüğü 10 aylık ama ankanin. 10 muydu anka ya yaş demedi demi ya emin olamadim:)
Yok canim biye kizalimYa bu sefer kizmayin bana ama oy verecek bisey bulamadim duzen de mi dahil temizlik deniyor baslikta ama ...