-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #5.041
Utancından gelemiyordurAzicik da dayan yarin aksam yazarsinbirinci ortalikta yok bu arada
Umut fakirin ekmegiDaha 24 saat var belki sonuç değişir
İyiyim canım, teşekkürler.Ben yine de abla diyeyim ayip olmasin
Nasilsin abla
HarikaTakımlara link attım azerin şu şekilde yazdım kuzu
Kadınlar kulübünde en güzel temizliği ben yaparım diyorsanız yarışmamıza bekliyoruz.
Yeni kategori çocuk odası. Katılmak isterseniz linke tıklayıp bilgi alabilirsiniz
Anket - Temizlik ve Düzen Yarışmasına Buyrun🤗🏠
Gecikmeli de olsa "Bahar temizligi" yarışmamız başlamıştır :KK71: :KK71: :KK71: :KK71: sizden ricam yorum yaparken kirici ve rencide edici yorumlar yapilmamasi.sonucta buradaki cogu kadin bebekli ve ya calisan bayanlar.bizim icin onemli olan motive olmak,motive etmek:temizlik:foto atan cesur...www.kadinlarkulubu.com
Ne yapıyoruz
Link dagitip yeni kategori cocuk odasi diyoruzNe yapıyoruz
Ben yaptım takımlarda.Ne yapıyoruz
Tamam canım gördüm bizim sayfadaBen yaptım takımlarda.
Sen kullandın mı oyunuTamam canım gördüm bizim sayfada
Kulandım canımSen kullandın mı oyunu
VarKanadali baci bebe var mi
duvarda çok konuşurduk eskiden birde şiir üzerine konusmustik ordan hatırlıyorumteşekkür ederim kızlar. bugün misafirim vardı, yarın genel temizlik yapacağım inşallah. Enerjim kalırsa çocuk odasından bir bölümle katılmaya çalışırım.
Tenceresiz kaldim anne beni doğru hatırlıyor, sizin yaşlarınızı bilmiyorum ama sanırım birazcık büyüğüm sizden . 47 yaşındayım canım.. Ama hitap ve konuşma şeklinde akranın gibi gördüysen ne mutlu bana .. Takılmam öyle şeylere, nasıl yakın hissedersen öyle
Bezdirenim sen olsanSimdilik 5 kisiyarin sabahdan baslarim ozelden milleti canindan bezdirmeye
Ben yine de abla diyeyim ayip olmasin
Nasilsin abla
cocuk odasinda iddali misinz
vallah benim duzen acikcasi:)Temizlik fOtosu mu duzen fotosu mu emin olamadım ben yaaaa
HHangisinden yürüsem ki
Nerden yürürsen yürü hiç şansın yokTemizlik fOtosu mu duzen fotosu mu emin olamadım ben yaaaa
HHangisinden yürüsem ki