- 24 Temmuz 2008
- 25.481
- 44.482
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #5.061
Nerden yürürsen yürü hiç şansın yok
O zaman kesin kazanırsınSenin bana attigin fotoları benim diye yollicam hahahahhah
aanam brn kiyafet deniyorum ama hic biri bana olmuyor
Hayırdır davet mi var. Kilo mu aldın hemen takıma alayım seniaanam brn kiyafet deniyorum ama hic biri bana olmuyor
aynen aldim ya emziriyorum yokda valalh diyete girecrm suan 59 60 lara giriyorum gobek bolgemden cok rahatsizimHayırdır davet mi var. Kilo mu aldın hemen takıma alayım seni
59 muuuuaynen aldim ya emziriyorum yokda valalh diyete girecrm suan 59 60 lara giriyorum gobek bolgemden cok rahatsizimyarin anasifi yerli mali var orda analarda olacak guzel olayim dedim yok benden bir cacik olmaz
bes kilo vrrsem soyle 55 falan ben 30 yasima kadar 48lerde dolasan biriydim bana fazla geliyor ama 4 cu cocukta aldim59 muuuu
60 mıııııı
Yok hayatta veremezsin o kadar kiloyu
Boyun kaç canım.bes kilo vrrsem soyle 55 falan ben 30 yasima kadar 48lerde dolasan biriydim bana fazla geliyor ama 4 cu cocukta aldim
Actifry aldım bi kaç gün oldu tarif bakıyorum enaaam yarın misafirim var kek bilem yapılıyormuş tam tembel avrat şeysi bugün köfte yaptık patates kızarttık no koku no yağ kir
Hayırlı olsun güle güle kullan.Actifry aldım bi kaç gün oldu tarif bakıyorum enaaam yarın misafirim var kek bilem yapılıyormuş tam tembel avrat şeysi bugün köfte yaptık patates kızarttık no koku no yağ kir
hepsi tekiz:) ama 3 numarini ikizi vardi o oldu anne karninda yoksa 5 olurdu;( vallah ben vrririm diye dusuniyorum hormonlarfan zaten masllar m. mede 10 kilo sut var:)Boyun kaç canım.
Ben de emzirirken alıyorum sonra veriyorum yine doğum yapıyorum yine alıp geliyorum
Senin 4 ü ayrı ayrı mı ikiz üçüz var mı
azerin olsa hemen cek fotosunj derddi:)Actifry aldım bi kaç gün oldu tarif bakıyorum enaaam yarın misafirim var kek bilem yapılıyormuş tam tembel avrat şeysi bugün köfte yaptık patates kızarttık no koku no yağ kir
Yaa rabbim şefaatçi eylesinhepsi tekiz:) ama 3 numarini ikizi vardi o oldu anne karninda yoksa 5 olurdu;( vallah ben vrririm diye dusuniyorum hormonlarfan zaten masllar m. mede 10 kilo sut var:)
4 aylik oda bende tobigizYaa rabbim şefaatçi eylesin?Diğerlerine sağlıklı ömürler versin. Verirsin tabii ki canım kaç aylık oldu kuzu