- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.710
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #5.021
Oluyor oluior tek şart kendine ait olması :))Eski resim oluyor dediniz dimi eski resimle katılayım çocuk odasına
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oluyor oluior tek şart kendine ait olması :))Eski resim oluyor dediniz dimi eski resimle katılayım çocuk odasına
Hemen bakayım canımada81 burası canım hadi bul bakalım hangi pasaklı benim
GönderdimOluyor oluior tek şart kendine ait olması :))
Nörün gııEy aksamlaa
oluyor abla çekmece bile olur yani
teşekkür ederim kızlar. bugün misafirim vardı, yarın genel temizlik yapacağım inşallah. Enerjim kalırsa çocuk odasından bir bölümle katılmaya çalışırım.Komple odayi almiyoruz canimherhangi bolumunun oncesini sonrasini yapicaz
Cuma aksamina kadar canim
Aa abla miben de akranim gibi konusuyorum oyle
iyi akşamlaaaarrr..Ey aksamlaa
Almadim kilo 58 kilodayim hanimagam,Zalım kanadalı
Mezun oldun gittin sefirin gızı almadın inşalla kilo
Simdilik 5 kisiyarin sabahdan baslarim ozelden milleti canindan bezdirmeyeNörün gıı
Çok resim geldi mi
Ben yine de abla diyeyim ayip olmasinteşekkür ederim kızlar. bugün misafirim vardı, yarın genel temizlik yapacağım inşallah. Enerjim kalırsa çocuk odasından bir bölümle katılmaya çalışırım.
Tenceresiz kaldim anne beni doğru hatırlıyor, sizin yaşlarınızı bilmiyorum ama sanırım birazcık büyüğüm sizden. 47 yaşındayım canım.. Ama hitap ve konuşma şeklinde akranın gibi gördüysen ne mutlu bana.. Takılmam öyle şeylere, nasıl yakın hissedersen öyle
Nasilsin ablaiyi akşamlaaaarrr..
Kanadali baci bebe var miAlmadim kilo 58 kilodayim hanimagam,
Simdilik 5 kisiyarin sabahdan baslarim ozelden milleti canindan bezdirmeye
Sagolsunlar daha yeter be diyen olmadi
Valla ben hala kazanmak mı iyi kaybetmek mi bilemedim5.numara yarisma tarihinin en pis olmayan evi secildi galiba
Bu yarismada o belli degil istekazanan da kaybeden de sevinmeli benceValla ben hala kazanmak mı iyi kaybetmek mi bilemedim
Çok şey yazmak istiyorum ama yasak diye yazamıyorumBu yarismada o belli degil istekazanan da kaybeden de sevinmeli bence
Azicik da dayan yarin aksam yazarsinbirinci ortalikta yok bu aradaÇok şey yazmak istiyorum ama yasak diye yazamıyorum