Anket Temizlik ve Düzen Yarışmasına Buyrun🤗🏠

Bahar temizliği yapacak olanlar ,temizlige ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz?

• Ankete Katılan
    27
o kadar yorgunm ki anam evi temizledim butun gun yatak odalarindaki tum dolap baza temizlendi nenkadar toz kaplamis guya her gun siliyorum evicamlarida sildim anam 3 yasinda ki oglum kizim ciglik ciglik agladilar annecim lutfen in dusersin annem yapma bagiriyorlar tum komsular disari cikti bisey oldu sandilar:)sonrada 3 yasindaki oglum annem bizi birakma olme tamami mi diyor bunlar nerden herseyi biliyorlar sasirfim kaldim yeminle

cami silmene pisman etmisler desene

Vidalarını çıkardım kuzum ama dikkat et temizlerken pervaneyi dönüyor sürekli elini kesmesin
benim fırın pervanesine baktım vida göremedim çok incelemesem de. Gömme dolap gibiHani bir yuvası yapılmış da sonradan oraya oturtulmuş gibi...

Aynen oyle valla bi bakicaz 40 i devirmisiz burda
Hahahahha Kk bizim özlediğimiz mahalle muhabbetlerini gideriyor ben çocukken kaı önünde kadınlar fasulye atıklar çay içer çiğdem yer akşam yemekten sonra muhabbete dedikoduya kapıya çıkılırdı yine çoluk çocuk
Burası hem öğretici eğitici hemde dostluk arkadaşlık karmaşa gırgır güzel oluyor :)

Aynen oyle.BDV sayesinde baya gelistirdim kendimi.artik kimseye on yargili degilim meselakk cok sey katti hayatima
Oy Verdiğim 2 kişide önde kimler acep
Birisi daha once kazananlardan biri yine

Aynen oyle.BDV sayesinde baya gelistirdim kendimi.artik kimseye on yargili degilim meselakk cok sey katti hayatima

Birisi daha once kazananlardan biri yine
Nanamı yoksa acaba kim sabrşükürdua vardı sanki bide kimki kulağıma süleee

Dersanedeyken bi ogretmenimiz vardi.sinav sorularini hep o hazirlardi.sinav zamani gelince o kadar gerilirdi ki agzindan bi sey kacirmasin diye selam versek korkusundan selamimizi da almiyoduaha da ona benzedim ben de bu yarisma sayesinde
Yok artık kız de hele azcık baskı yapayım dede valla billa tilla kimseye demicem süle süle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…