- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #4.381
Neyi deniyoruzKeşke biri denesesonra işe yarıyorsa ben de yapardım.
Hakket o ne giiBugüne bugün temizlikte birinci olmuşluğum varbirde BirTutamMutluluk20 titiz derler, nickinde bir domestos bile yok
Bence sen bir tutam domestosu sil nanakimki yazBiri @Minik meleklerim bu mesajı okutup birde küstüğümü söylesinBu sefer gelmeyenlerde diyemez maşAllah listede yok yok
Bence sen bir tutam domestosu sil nanakimki yaz
Sansimiz yok anacim
Aaa litfen gonder kuserimTeşekkür ederim iyiyim abla sen nasılsınçocuklarla yuvarlanıp gidiyoruz:)
Çektim ama göndersem mi göndermesem mi bilemedim çok kötü :)
Ben de ben debende hep sonucuyum tek değilsin
canım
İnanmiyorum katil da gorelimBenimkinden kötü olamaz
Katılsam kesin birinciyim aha da yazıyom
Bulaşık makinam bozuk2 gündür de geziyom
Allam rezil etsem mi ki kendimi
Seni cagirmiyoruz cunku katilirsan kazanirsin diye korkuyoruzGördün dimi minik hanımın yaptığını
Nana kim ki zatenin telif hakkı saklı
Seni cagirmiyoruz cunku katilirsan kazanirsin diye korkuyoruz
Kut diye gitmiyorum ama bak beynime oksijen az gidiyomusAllahtan yalandan ölünmüyor
Katılayım mı dur bakayım nerelerim pis
O zaman sarma yaparken alta yağlı kağıt koy yap bakalım nasıl olacak dene benim içinNeyi deniyoruzyagli kagit koyup misiri ben patlatiyodum
Hımmmm... tezgah önemli tabiii...:)))))Kategori mutfak tezgahı kızlar
@H M
@balbocuuu
@Canfeb
@Evvab
Bloss
@yorgun anneanne
@Bonus
@Negohatun
@Laale
@Feslegen Kokulu Nane
Z zeLina
@Jenna16
@Blue_Perii
@-cantanem-
@Oha diyorum
@Loveitred bacı sen hala mi yoksun ://
@Night Club bacı sende çok titiz missin sanırım
@CiNNET NUR
@Ala ala
@Dilos06
@Caterpie
@Chocolita
@Lilimam
@Lilaseverr
@Kutsal_zebra
@tontriko aha bansiz
Su anda bize pis tezgahlar gerekliKatılayım mı dur bakayım nerelerim pis
Katilmayanlar da yarisma icin neler yapa biliriz fikirlerini yazsinlar bariHımmmm... tezgah önemli tabiii...:)))))
ben yarışmacı arkadaşlara başarılar dileyip değişik fikirleri kapmak için şurda bir yerde bekleyeyim..:))
Sarmayi pek sık yapmadigim dogrudurO zaman sarma yaparken alta yağlı kağıt koy yap bakalım nasıl olacak dene benim için
Kut diye gitmiyorum ama bak beynime oksijen az gidiyomusbirikiyor demek ki
Tamam bebegim kizma senBu konuda bir daha dalga geçte seni iyice sopalayayim , sağlık bu
Bira dahaki katagoriye bakarım ozaman şun buna katılamamSu anda bize pis tezgahlar gerekli
Katilmayanlar da yarisma icin neler yapa biliriz fikirlerini yazsinlar bari
Sarmayi pek sık yapmadigim dogrudurama yaptigimda denerim senin icin
Sen ne bulsan cek at bana uygun kategori gelince kullanirim benBira dahaki katagoriye bakarım ozaman şun buna katılamam
7 ha gayret ben inanıyorum senin en pasaklı çıkacağına7 ve 4 kiyasiya rekabet icindeler