- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #4.421
O hocayi simdi anliyorumAmaaan bak o hocaya benzemesin karakterin bugün burda kıralım o zinciri
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O hocayi simdi anliyorumAmaaan bak o hocaya benzemesin karakterin bugün burda kıralım o zinciri
aynen ya hala bile diyor bida yapma diyrcami silmene pisman etmisler desene
Valla bendede öyleydi meğerse vida varmış ahahhabenim fırın pervanesine baktım vida göremedim çok incelemesem de. Gömme dolap gibiHani bir yuvası yapılmış da sonradan oraya oturtulmuş gibi...
şaka yaptım bu sefer önlerde sayılırımbende hep sonucuyum tek değilsin
canım
minik kimki mazur görülsün affedilsin laf soylenmesinBen kimim ki
Biri Tenceresiz kaldim anne bu mesajı okutup birde küstüğümü söylesin Bu sefer gelmeyenlerde diyemez maşAllah listede yok yok
Bende bir yerde nick in değiştiğini gördüm öyle aklıma geldiBen 100 kere etiketleyin dedikten sonra ilk defa etiketlendim, herkesi akıllarında tutmaları kolay değil hak veriyorum ben.
Ben seni yarışmayı düzenleyenler arasında saniyordum
sende diyorsun işte bir hep beraberizBeni aklında çıkaracağı ne var teeee neredeyse ayrı günümüz mü var
Yok ben azerin için katılıyordum, kendisi kardeşim sayılır
Bugüne bugün temizlikte birinci olmuşluğum var birde BirTutamMutluluk20 titiz derler, nickinde bir domestos bile yok
@sabr-sukur-dua nin tenceresi öyle yanmıştı o koyuyormus sarma yaparkenO zaman sarma yaparken alta yağlı kağıt koy yap bakalım nasıl olacak dene benim için
kıyamam ya en muhtaç oldukları biziz çünküo kadar yorgunm ki anam evi temizledim butun gun yatak odalarindaki tum dolap baza temizlendi nenkadar toz kaplamis guya her gun siliyorum evicamlarida sildim anam 3 yasinda ki oglum kizim ciglik ciglik agladilar annecim lutfen in dusersin annem yapma bagiriyorlar tum komsular disari cikti bisey oldu sandilar:)sonrada 3 yasindaki oglum annem bizi birakma olme tamami mi diyor bunlar nerden herseyi biliyorlar sasirfim kaldim yeminle
Bir İzmir li gördüm sankiHahahahha Kk bizim özlediğimiz mahalle muhabbetlerini gideriyor ben çocukken kaı önünde kadınlar fasulye atıklar çay içer çiğdem yer akşam yemekten sonra muhabbete dedikoduya kapıya çıkılırdı yine çoluk çocuk
Burası hem öğretici eğitici hemde dostluk arkadaşlık karmaşa gırgır güzel oluyor :)
aynen canmşaka yaptım bu sefer önlerde sayılırım
minik kimki mazur görülsün affedilsin laf soylenmesin
Bende bir yerde nick in değiştiğini gördüm öyle aklıma geldi
sende diyorsun işte bir hep beraberiz
@sabr-sukur-dua nin tenceresi öyle yanmıştı o koyuyormus sarma yaparken
kıyamam ya en muhtaç oldukları biziz çünkü
Bir İzmir li gördüm sanki
Ben sana atayım mi bebekGunaydinniye fotolar gelmiyor yahu
At atBen sana atayım mi bebek
Geliyor gümbür gümbür
Günaydınşaka yaptım bu sefer önlerde sayılırım
minik kimki mazur görülsün affedilsin laf soylenmesin
Bende bir yerde nick in değiştiğini gördüm öyle aklıma geldi
sende diyorsun işte bir hep beraberiz
@sabr-sukur-dua nin tenceresi öyle yanmıştı o koyuyormus sarma yaparken
kıyamam ya en muhtaç oldukları biziz çünkü
Bir İzmir li gördüm sanki
Bos ver reklamin iyisi kotusu olmaz3 vakte kadar sözlüklere düşeriz kesin
yok kızyorgun anneanne abla kirli tezgahin var mi
Konu komsudan bulsan bir gunluk oduncyok kız
Gördük onun kirli tezgahını bizim elimize su dökemez 2 kirli tabakla kazanacağını mı düşündü kiyorgun anneanne abla kirli tezgahin var mi