- 11 Mart 2013
- 9.602
- 12.967
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #4.161
Oyumuzu sana vermesek o ocağa vermesek çarpılırdık töbeler töbesi on hakkım olsun onu da senindir gülüm bitin pasağın tükenmeye
Ben de verdim en bitlisi kazansınBen de oylarimi verdim
verdimmsleepy angel Hepfitim ervanazlim hande_buse Sismaniye herderdedeva aypare ackerman Canim cocuklarim SekerMandalinasi
burdayık kızlar oyları verün
Buzluga atinca posete dizioruz ya unutuorum bazen ayirmayisarmanin dii tutmasin diye altina gene sarmalik yaprak koyulur diye biliyorum;(
aslinda biraz suyuna yada altina azicik yag koysanizda yapismaz bence cunku benim hic yanmiyorBuzluga atinca posete dizioruz ya unutuorum bazen ayirmayi
Bu sefer ayni bitliler kazanmasin da En lerin yarismasinda aday cok olsunBen de verdim en bitlisi kazansın
Dolmayada piserken cok yag koyarim, hic bisi koymadan da deneyim bakalimaslinda biraz suyuna yada altina azicik yag koysanizda yapismaz bence cunku benim hic yanmiyor
ohh ohh ellrine saglikDolmayada piserken cok yag koyarim, hic bisi koymadan da deneyim bakalim
Afiyet olsun simdiden☺ohh ohh ellrine saglikbugun cumartesi bizim hamsi balik gunumuz yoksa bende sarma yapacaktim
Ben de kofte pattates yapicam zaten ev berbat ustune hemsire gelecek aksam igne yapmaya bi de zor bi yemek yapmakla ugrasmayayim dedimohh ohh ellrine saglikbugun cumartesi bizim hamsi balik gunumuz yoksa bende sarma yapacaktim
oh elerine saglik vallah ben geve uyumadim evi bastan asga temizledim halilarimi sildim koltuklarimi mis oldu:)Ben de kofte pattates yapicam zaten ev berbat ustune hemsire gelecek aksam igne yapmaya bi de zor bi yemek yapmakla ugrasmayayim dedim
Ozelden kendinizi ifsa etmiyosunuz degil mi arkadaslariniza
Oyumu verdim. Herkesin ellerine sağlıksleepy angel Hepfitim ervanazlim hande_buse Sismaniye herderdedeva aypare ackerman Canim cocuklarim SekerMandalinasi
burdayık kızlar oyları verün