- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.784
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #3.921
Öyle deme altın yemeye değerbir konuda 2 gr aklın var onuda altınla yemişsin yazdım asdadsadas
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle deme altın yemeye değerbir konuda 2 gr aklın var onuda altınla yemişsin yazdım asdadsadas
Ne tenceresi
Bende en başta kimi diyorsun sandım ne pişirilerde yaktılar acep dedim aklım yemekteen son parlatılan tencere neyle parlatılmş yazmıyoda merak ettiydim
bendende beklemesin hep sonuncuBirTutamMutluluk20 cano bendende bu kategori bekleme
Öyle deme altın yemeye değer
Yarışma performansı bizle yüksekliyor bitliler başıyiz biz
Bu ucuz halı en pahalı zamanında bozdurmadigi ma bin pişman imaynen ne kadar çok zam geldi ya şaka bi yana
Bende en başta kimi diyorsun sandım ne pişirilerde yaktılar acep dedim aklım yemekte
Çok da saaapmmmaaa o zamanBen ilk iki yarışma bitlerimi korusunda şimdi bit sorunu yaşıyorum
Tekrar bakıp geleyimsence ne yanmıştır adaşım suyu çabuk çeken bi yemek olabilir yada kabak tatlısı yanmştır :))
Cif sürüp poşetle citiledim hemen geçiyoren son parlatılan tencere neyle parlatılmş yazmıyoda merak ettiydim
Bu ucuz halı en pahalı zamanında bozdurmadigi ma bin pişman im
Ne 400 u kız rekor 490 falan di sonra bayağı düştü bu ara 450 civarı sanki :))aynen kaç para olmuştu bi ara 400 olduydu çeyrek
salçalı bişey sankisence ne yanmıştır adaşım suyu çabuk çeken bi yemek olabilir yada kabak tatlısı yanmştır :))
Cif sürüp poşetle citiledim hemen geçiyor
Ne 400 u kız rekor 490 falan di sonra bayağı düştü bu ara 450 civarı sanki :))
BirTutamMutluluk20 akşam 6 ya kadar attım attım kanka sonrasında benden foto bekleme haberin olsun mutfağı şimdi topladım ortalığa gececem işler biterse banyoya geçeceğim
Yaa niye ki tek umudum sizdinizBirTutamMutluluk20 cano bendende bu kategori bekleme
salçalı bişey sanki
Biri hariç hepsi bizim kızlar olunca dedim mutfaktan tanidilarda mı oy verdiler diye sende öyle sandımgüzel olmuş valla oyumu sana verdim