- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #3.901
Sen banyo fotosu atcan mi ondan haber ver
Atcam tabi, bitli imajımı tekrar geri kazanmam lazım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen banyo fotosu atcan mi ondan haber ver
O zaman bitli olan kazansinAtcam tabi, bitli imajımı tekrar geri kazanmam lazım
pazartesine kadar doluyum, inşallah yetşirim. Bir türlü yetişemiyorum ayol siz mi çok hızlısınız, ben mi çok yavaşım?Banyo fotolari gelmeye basladi
şükür bu güne iyiyim :))Iyiyim sen nasilsin
iyi olan kazansınHımmm o zaman ben yarın geleyim
Ovmayı yaparım da öncesini nasıl fotoğraflarım bilemedim
Ben diğer arkadaşların önünü kapatmayayım diye katılmıyorumpislikte rakip tanımam
ben sana anlasam da anlamamis gibi yaparim dememis miydim? dedigimi yaptim...CanTorun abla ben sana gecen dedigimi hatirlatacaktim yaben diger topikte ne demistim sana?abla oglanlar kinetik kumu halinin her tarafina surduler demistim yaiste gecen kinetik kumlu hali benimkiydi
dün aKşam buzdolabi temizledim foto çekmedim. unuttum.@MigiMadid banyo banyo dedin ahanda banyo
Dikkat edelim lütfenYa ben varya sacma bi seklde yarismayi gecen haftakinin aynisi oylama devam ediyor saniyordum Tenceresiz kaldim anne sen beni etikwtlwynce caktim davayi sagol valla
Biri benim banyoya girip fotomu çekti acabaBu sefer bi foto var oylesini temizlik avcilarinda bile gormedi kimse
Kirletmekte iyiyim temizlemekte de iyi olunca geleceğim bendeşükür bu güne iyiyim :))
iyi olan kazansın
eşim evde bugün cuma ya gitti öyle girdim ://kızlar bura çok sesiz ya
Neden yedino tencere kiimin geçende sordum ama ban yedim göremedim
Ne tenceresio tencere kiimin geçende sordum ama ban yedim göremedim
Yarışma performansı bizle yüksekliyor bitliler başıyiz bizBirTutamMutluluk20 cano bendende bu kategori bekleme
Neden yedin