- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #3.881
Iyiyim sen nasilsinnasılsın
Yoktu da tek tahminim esarplardi o da sen devil misssin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iyiyim sen nasilsinnasılsın
Yoktu da tek tahminim esarplardi o da sen devil misssin
Aa cay icimden bi ses cok guzel fayans ovuyosun diyorIyiyim sen nasilsin
Nasil bi tuyoYa benim firinim cok kotu halde bana da tuyo verin bende atayim oncesi sonrasj tabi sonrasi guzel olursa
Thank youu canim guzel gaz veriyondaAa cay icimden bi ses cok guzel fayans ovuyosun diyor
Siyah bolumu sorun degilde tam karsi duvari gri renk cok kotu olmus ne ile cikar ki amwaylr temizlemistim o da siyah yerlerde harika da gri yeri kotu yaptiNasil bi tuyo
Nananin birinci oldugu fotoyu diyosan ben atayim hemen canim
Ha tamam sen atiyosun
Iste o karsisi gri benim siyah degil amway asitli ya oraya kullanmamaliydim ozelden isteyene atarm.fotoNananin birinci oldugu fotoyu diyosan ben atayim hemen canim
Eki Görüntüle 2564590
Ya benim firinim cok kotu halde bana da tuyo verin bende atayim oncesi sonrasj tabi sonrasi guzel olursa
6
Helal kiz sana6
Fırın dedin mi bana soracaksın baciii, at resim anında çözüm
Hemen atiyorm6
Fırın dedin mi bana soracaksın baciii, at resim anında çözüm
Hımmm o zaman ben yarın geleyimYakalarım böyle
Başlamadı yarın başlayacak
Ovmayı yaparım da öncesini nasıl fotoğraflarım bilemedimCok guzel muthis banyo ovan bacilar ariyoruz yarismak icin gelsene
Ben diğer arkadaşların önünü kapatmayayım diye katılmıyorumpislikte rakip tanımamNerde o yürek
Bu sefer bi foto var oylesini temizlik avcilarinda bile gormedi kimseHımmm o zaman ben yarın geleyim
Ovmayı yaparım da öncesini nasıl fotoğraflarım bilemedim
Ben diğer arkadaşların önünü kapatmayayım diye katılmıyorumpislikte rakip tanımam
Helal kiz sana
Sen banyo fotosu atcan mi ondan haber verVerdim tüyoyu inşAllah onunda geçer