- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #3.821
Sizce 1 ve 7 3.numarayi gecer mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evden yapiyoz:)Ahahah ben olsam kullanirdim hic fena fikir degil
Bu konuda akilli olan pek nadirdir zaten
Allahtan bizim okullarda boyle bi sey yok da yirtiyorummudur disardan yemek pasta falan getirilmesine izin vermiyo Allah korusun toplu zehirlenme falan olur diye
yok anam bizimkiler hepsi tombul yemek diyorlarBen gruba yazdım meyve kuru yemiş alalım ortak kimse biseyle ugrasmasin dedim geçen gün gibi oldu
,zaten illa benim yaptigimin aynisi yapip kazaniyorlar:)Sizce 1 ve 7 3.numarayi gecer mi
Eşim de öyle diyor balkonda ayağınla kaydirirsin diyorAhahah ben olsam kullanirdim hic fena fikir degil
Bu konuda akilli olan pek nadirdir zaten
Allahtan bizim okullarda boyle bi sey yok da yirtiyorummudur disardan yemek pasta falan getirilmesine izin vermiyo Allah korusun toplu zehirlenme falan olur diye
Bende tombulim ama resmen millet kapışıyor yiyecekler i o durum olsuj istemiyorum :/yok anam bizimkiler hepsi tombul yemek diyorlar
gecende oyleydi ben bisey yemedim saf gibj baktim:)Bende tombulim ama resmen millet kapışıyor yiyecekler i o durum olsuj istemiyorum :/
Ne sıklıkla yapiyosunuz su yemek isinigecende oyleydi ben bisey yemedim saf gibj baktim:)
ne bileyim vallah ogretmenler gununde yaptik sumdi yerli mali haftasinda:) bakalim noel de yaparlar 14 subat su bunda:) maksat kaynasilim diyorlar:)Ne sıklıkla yapiyosunuz su yemek isini
Öğretmenler günü yıl sonu yerli malı haftası daha aklıma gelmedi ama..Ne sıklıkla yapiyosunuz su yemek isini
yav bide en zoruni ben yapiyorum 4 covukla yapamiyom bise bir kere yaptim gene yap deyinvr bende tatli yapacam o daha kolay onlarin 1 tane var benim 4 tane:)Öğretmenler günü yıl sonu yerli malı haftası daha aklıma gelmedi ama..
pastasından tut böreğine kurabiye sarma patates salatası kek kurabiye aradığın herşey
Bana da bir kere öyle dediler yapamam çocuk çok benden başka şey yapayım dedimyav bide en zoruni ben yapiyorum 4 covukla yapamiyom bise bir kere yaptim gene yap deyinvr bende tatli yapacam o daha kolay onlarin 1 tane var benim 4 tane:)
akkili kadinsin iste:)Bana da bir kere öyle dediler yapamam çocuk çok benden başka şey yapayım dedim
Öğretmenler gününde yapamadım hazri pide aldım götürdüm
Teşekkür ederim. Dediğin gibi yapayım. Çok açıklayıcı oldu sağol❤Fotoğrafı su gün atmak diye bişey yok istediğin zaman atabilirsin geç kalırsan bir sonraki yarışmaya kalır :))
Salı akşamına kadar mutfak atılıyor salı akşamı oylama başlıyor mutfak oylaması
Mutfak sabit salı günü oylaniyor .
Cuma günü de farklı bir kategori oluyor geçen hafta salondu bu hafta banyo olacak canım
o da mutfak kategorisine kadar oylaniyor haftada iki kez yarışma oluyor :))
Ama temizlik yaptıkça BirTutamMutluluk20 at sen kategorisi gelince ekler yarışmaya :))
Çok teşekkürler. Yarın misafirim olacak, diğer günlerden birini yakalarım elbet. Katılan ve katılacaklara başarılar, kolay gelsin..Haftada 2 kez, pazartesi salı mutfak, cumada banyo ve wc bu hafta.
Diğer haftada p.tesi ve salı mutfak cumada büyük ihtimal odalar temizlenir
evet evet banyo fotolari geliiHa bu 3 numerooo ne kaaa pasakliymis yoksa pasakli olmaya mi calismis bu kk nin hatunlaridabu sayede toplanicaz sanirimikinci kategori banyo mu simdi