Anket Temizlik ve Düzen Yarışmasına Buyrun🤗🏠

Bahar temizliği yapacak olanlar ,temizlige ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz?

• Ankete Katılan
    27
Ahahah ben olsam kullanirdim hic fena fikir degil:KK70:

Bu konuda akilli olan pek nadirdir zaten:KK70:

Allahtan bizim okullarda boyle bi sey yok da yirtiyorum:KK53:mudur disardan yemek pasta falan getirilmesine izin vermiyo Allah korusun toplu zehirlenme falan olur diye🙄
evden yapiyoz:)

Ahahah ben olsam kullanirdim hic fena fikir degil:KK70:

Bu konuda akilli olan pek nadirdir zaten:KK70:

Allahtan bizim okullarda boyle bi sey yok da yirtiyorum:KK53:mudur disardan yemek pasta falan getirilmesine izin vermiyo Allah korusun toplu zehirlenme falan olur diye🙄
Eşim de öyle diyor balkonda ayağınla kaydirirsin diyor :KK70:

Öğretmenler günü yıl sonu yerli malı haftası daha aklıma gelmedi ama..

pastasından tut böreğine kurabiye sarma patates salatası kek kurabiye :olamaz: aradığın herşey :KK70:
yav bide en zoruni ben yapiyorum 4 covukla yapamiyom bise bir kere yaptim gene yap deyinvr bende tatli yapacam o daha kolay onlarin 1 tane var benim 4 tane:)

yav bide en zoruni ben yapiyorum 4 covukla yapamiyom bise bir kere yaptim gene yap deyinvr bende tatli yapacam o daha kolay onlarin 1 tane var benim 4 tane:)
Bana da bir kere öyle dediler yapamam çocuk çok benden başka şey yapayım dedim

Öğretmenler gününde yapamadım hazri pide aldım götürdüm :KK53:

Fotoğrafı su gün atmak diye bişey yok istediğin zaman atabilirsin geç kalırsan bir sonraki yarışmaya kalır :))

Salı akşamına kadar mutfak atılıyor salı akşamı oylama başlıyor mutfak oylaması

Mutfak sabit salı günü oylaniyor .

Cuma günü de farklı bir kategori oluyor geçen hafta salondu bu hafta banyo olacak canım

o da mutfak kategorisine kadar oylaniyor haftada iki kez yarışma oluyor :))

Ama temizlik yaptıkça BirTutamMutluluk20 BirTutamMutluluk20 at sen kategorisi gelince ekler yarışmaya :))
Teşekkür ederim. Dediğin gibi yapayım. Çok açıklayıcı oldu sağol❤

Haftada 2 kez, pazartesi salı mutfak, cumada banyo ve wc bu hafta.
Diğer haftada p.tesi ve salı mutfak cumada büyük ihtimal odalar temizlenir :KK66:
Çok teşekkürler. Yarın misafirim olacak, diğer günlerden birini yakalarım elbet😁. Katılan ve katılacaklara başarılar, kolay gelsin..

X