- 7 Temmuz 2019
- 2.578
- 4.843
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
bezdiririmm bezdirimİshal yapar kustururum
Hayallersabahtan bismillah cekelim kocalari evden postaliyalim ohh mis sonra temizlik:)
Oğluma öğretmen geldi doğudan
Hep doğuda görev yapmış öğretmen hep baktığı ev çok küçük gelmiş o yüzden dublex kiralamış
Hatta bir çay faslında burdako evler hep mi küçük dedi
Demi sorunu da büyüyorNe diyelim, ici daraliyor zaar, neye alistiysan o bir de
Bu evimi cok benimsedim temizligi kolay
Bir de düsünmeden edmeiyorum o büyük evleri nasil isitiyorsunuz ya, faturadan da mi korkmuyorsunuz
sabahtan bismillah cekelim kocalari evden postaliyalim ohh mis sonra temizlik:)
Bende çok söylerdimBu benim favori sarkim yaaa
Bugün beyim koltukta uyurken toz beziyle üzerinden gectim
haha hahha bende oyle yapiyorum:)Bugün beyim koltukta uyurken toz beziyle üzerinden gectim
Demi sorunu da büyüyor
Herkese merhabaYemek yarismasi,diyet yarismasi olur da temizlik yarismasi olmaz mi dedik ve biz de yarismamiza start verdik Bu yarisma tatli rekabetle evlerimizi daha duzenli hale getirmek icin. bunun icin yapmaniz gereken kategoriye uygun oncesi ve sonrasi fotografi bana ozel mesaj olarak atmaniz Peki yarisma nasil olacak?
İste bu kadar
- Yarismamiz haftada 3 kategoride olacaktir
- Bir gun bana fotolar atilacak diger gun oylama yapilacaktir.misal
azartesi fotolar atilacak sali oylama olacaktir.diger gunler de boyle tekrarlanacaktir.pazar gunu ise haftanin birincisi secilecektir - İfsa olunmamak icin tum odanin fotosunu paylasilmayacaktir.sadece o odaya ait herhangi bir bolum paylasilacaktir.misal:mutfak kategorisinde mutfagin istediginiz bolumunden oncesi sonrasi fotograf ata bilirsiniz.ocak,firin,buzdolabi,tezgah ustu,tencere vs.gibi
- En fazla 2 fotograf kabul edilecektir
- Nickler paylasilmayacaktir eger istenilirse yarisma bittikten sonra katilan arkadaslar kendilerini ifsa ede bilirler.
yarismamiz hayirli ugurlu olsun
İlk kategorimiz-Mutfak
Pazartesi aksam saat 12 ye kadar bana fotolari atiniz lutfen
haha hahha bende oyle yapiyorum:)
Haberimiz olduda gelmedik mi
Senin kac odan var yetiyor mu memnun musun külübenden
yasa temizliktasimBenim koltuklar deri tozu üzerinde görebiliyorum
Oturan, yatan fark etmez temizlik bezi affetmez
Azerin atmış topige link :Haberimiz olduda gelmedik mi
bende 4 tane oldugu icin:) hayatimbtemizlikHayaller ☝ ...
Hayatlar
Hazır çocuk uyuyorken yat gitsin ne zaman uyuyacaksin ki
Çocuk odasını yatak odası yaptık 3 çocuk olunca
En küçük cocuk odasiydi çünkü.
Ben sigmiyorim ama eşimde çok seviyor bu evi
Önceden köydü yaşadığım yer çok merkezi bir yer oldu şimdi eşim de taşınmak isteniyor o yüzden :))
Allah güzel ömür versin hepsine zor dimi :/bende 4 tane oldugu icin:) hayatimbtemizlik