- 2 Mart 2015
- 10.362
- 24.789
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #3.101
Katılcam bebeyım bana kontenjan mı açacanMitfaga katilcan mi?
Benm esimde işe giderkrn diyor hep ne ka guzel.Esim yurtdisinda anam bizde.koridorun isigini kapat ortalikta dolanma suyu acma uyu diyor yatmaya giderken bana
Yeter 6 kişiAmanin 6 kisi olduk bile
Kız nana ben gebe halımle utu yapıyorum vallaha catlıcam burda sıcaktan sen ne dıyonYeter 6 kişi
Kız nana ben gebe halımle utu yapıyorum vallaha catlıcam burda sıcaktan sen ne dıyonbanane bende katılacam
Mutfak pazartesi sali.banyo persembe cumaDiger kategori ney ve ne zaman hanimlar
Yarismanin en guzel kosesini ayiricam malum gebesin ayakta kalmaKatılcam bebeyım bana kontenjan mı açacan
Kiz ben niye seni bekar biliyorumBenm esimde işe giderkrn diyor hep ne ka guzel.
Sus gizYeter 6 kişi
Usengeclikle birinciligi kaptin ama naaberAy bu temizlik meraklısı, ben üşengeçlikten toto kaldıramıyorum bu bacı 3 canı ile temizlik yapcam banane diyor
Ben 2015 ten beri burdayim evli geldim hep :)Mutfak pazartesi sali.banyo persembe cuma
Yarismanin en guzel kosesini ayiricam malum gebesin ayakta kalma
Kiz ben niye seni bekar biliyorum
Sus giz
Usengeclikle birinciligi kaptin ama naaber
Mutfak pazartesi sali.banyo persembe cuma
Yarismanin en guzel kosesini ayiricam malum gebesin ayakta kalma
Kiz ben niye seni bekar biliyorum
Sus giz
Usengeclikle birinciligi kaptin ama naaber
Banyo ve wc olsun kuzubanyo persembe cuma
Bi ben bilmiyomusum demek kiBen 2015 ten beri burdayim evli geldim hep :)
Eski nickim @bercstegul du.
Isim degisikligi oldu.. evli olduğumu bilir herkrs:)
İste uzun yazamadim banyo wcBanyo ve wc olsun kuzu
Ben pek aktif degildim ya uzun sure gelmedigim Zamanlar oldu. Oyle sivrilmedim pek normal bilmeyenlerde olur:) evlilik cuzdanjni yollayayim istersenBi ben bilmiyomusum demek ki
İste uzun yazamadim banyo wc
Ay yok tamam inandim:70;Ben pek aktif degildim ya uzun sure gelmedigim Zamanlar oldu. Oyle sivrilmedim pek normal bilmeyenlerde olur:) evlilik cuzdanjni yollayayim istersen
Ben pek aktif degildim ya uzun sure gelmedigim Zamanlar oldu. Oyle sivrilmedim pek normal bilmeyenlerde olur:) evlilik cuzdanjni yollayayim istersen
ElhamdulillahAy yok tamam inandim:70;
AynenSenin şimdiye kadar bizi bulman ve evli olduğunu söylemen gerekiyordu
Senin şimdiye kadar bizi bulman ve evli olduğunu söylemen gerekiyordu
nikah memurummm sen olmaliydin hatta :)
Iste bilseydim bilemedimmm
Yok yooook nikahimi sen kiymaliydinNikâh şahidin olabilirdim, çok tecrübem var bu konuda
Yok yooook nikahimi sen kiymaliydinşahitlik basit olur