- 2 Mart 2015
- 10.362
- 24.789
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #3.061
Öyle de yaptık ama cıkmadı ya.Küfü silersen daha çok alanda küf oluşur bir dahaki sefere. O yüzden sprey şişeye çamaşır suyunu sulandırarak küflü yerlere sıkmak lazım sadece, silinmeyecek. Kendi kendine gidiyor küf lekesi
Evet canım sen ?Kiz sen Turkiyede mi yasiyosun?
Anlamadim kiOyu önceki iyice pis sonra iyice temiz olana veriyor
Komposto mu??? .
Ruh hastası hatta.. bana der kendi de kat kat daha fazlasidir..
Kız germe insanları var mısın yok musun
Yahu bu oylar en pisten temize oy verıyor dikkatle bakAnlamadim ki
Atanlar kesin fırınDaha simdiden 4 kisi olduk bea onumuzdeki yarismada rakip fazla olacak gibi
atiyom ozelden bak balim iki redim degil miNe bilem kiz millete sen diyodun ya zamanini o yuzden biliyosun diye demedim
Tamam canim saliya kadar vakit var ben heyecan katmak icin dedimdi
Benimki de yesil
Hah iste siz benim aradigim insanlarsiniz
Oyle oluyo da, duzende onemli simdiYahu bu oylar en pisten temize oy verıyor dikkatle bak
Benim evde de küf sorunu var böyle çıkıyor hepÖyle de yaptık ama cıkmadı ya.
Evimi görünce beni halletmekten vazgeçersin belkiSen şimdi diyorsunki atla arabaya gel benim evi bas
Hep boyle mutfak salon odalar diemi gtcekKizceler ilk sayfada da yazdim tezgahlari kabul etmiyoruz bu sefer
Ben AzerbaycandaEvet canım sen ?
Tuz ruhu dedin de benim de aklima banyo geldiruh hastası dedin de tuz ruhu geldi aklıma
Kız germe insanları var mısın yok musun
Mıtfak a ben de varım
E biz konustuk ya her pazartesi sali mutfak diyeBanyo WC atmamış direk mutfak dıyor ya
Hic biri degilAtanlar kesin fırın
Birak belki evi dagitir da bize de malzeme cikarEvimi görünce beni halletmekten vazgeçersin belki
Persembe cuma banyo varHep boyle mutfak salon odalar diemi gtcek
Yoksa kategori gb deisicekmi
Pazartesi sali mutfak, dieride evin herhangi kosesi olsa. Vestiyer dusakabin balkon odalar vs.
Burdayım tatlım geziniyorum sen napıyorsun
Bende hep aynimi olur die merak ettimPersembe cuma banyo vargerisi Allah kerim