- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #3.041
Mitfak icin fotolar gelmeye basladi bile kuzu
Hiç bana deme zaten nana kim ki
Üşeniyorum zaten yapacağımdan değil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mitfak icin fotolar gelmeye basladi bile kuzu
Kuzu özele atcam şimdiBenim aklimda oyle kalmis demek ki
kuzu yarin atsam malum 4 cocuk yarin atarim:) suan mutfagim topluO Oha diyorum elini cabuk tut bacim 3.foto geldi bile
anam bunlards surekli elinde toz beziyle mi dolasiyorO Oha diyorum elini cabuk tut bacim 3.foto geldi bile
bencede sarı bezanam bunlards surekli elinde toz beziyle mi dolasiyor
hahay aynene vallaj oyle deyicektim sen cok yâsabencede sarı bez
ha ha sarı bez gibisi varmıhahay aynene vallaj oyle deyicektim sen cok yâsa
Ben mor bez kullanıyorumha ha sarı bez gibisi varmı
sende çok yaşa
anam benim anamha ha sarı bez gibisi varmı
sende çok yaşa
bak oda iyiymiş mor severim benBen mor bez kullanıyorum
Bez olsunda rengi mühim değil@chkl
bak oda iyiymiş mor severim ben
Allah iyiliğini versin ablakız chkolata diye bir üye var ya onu etikliyecektim olmadı çok seviyorum onu profil mesajlarını okuyorum bir kere etiket yaptım gelmedi
evettt
Yok bacım ben özelimi paylaşmayı sevmem ne o herşeyi paylaşır oldu herkes(o döt ne arar bende çaktırma)D e f n e mutfak kategorisinde var misin?
Komposto mu??? .hem severim hem takıntılıyım Psikolojik Deliii beni yakinen tanir ne kadar obsesif komposto olduğumu iyi bilir
ama korkuyorum ben gaza gelip tüm evi atarım ifşa olurum birde bilinci pisletmem lazım çekmek için yoksa öncesi sonrası aynı olur
Ne bilem kiz millete sen diyodun ya zamanini o yuzden biliyosun diye demedimHiç bana deme zaten nana kim ki
Üşeniyorum zaten yapacağımdan değil
Tamam canim saliya kadar vakit var ben heyecan katmak icin dedimdikuzu yarin atsam malum 4 cocuk yarin atarim:) suan mutfagim toplu
Benimki de yesilBen mor bez kullanıyorum
Hah iste siz benim aradigim insanlarsinizKomposto mu??? .
Ruh hastası hatta.. bana der kendi de kat kat daha fazlasidir..
Kiz sen Turkiyede mi yasiyosun?Yok bacım ben özelimi paylaşmayı sevmem ne o herşeyi paylaşır oldu herkes(o döt ne arar bende çaktırma)