- 2 Mart 2015
- 10.362
- 24.789
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #2.441
Bebek olunca o zülüfler boka bulanıyor kuzum. Bebek olmadan önce kendine temız degılım dıyen bebek olduktan sonra ne der bılmıyorumBebesi olmayanlar pis olamazmihep temizmi olmak zorundayiz aa :))
Lutfen bebeksizlere yüklenmeyiniz
Ooo hosgeldın canım sana da ıyı aksamlarİyi akşamlar kızlar
Hoşbulduk canımOoo hosgeldın canım sana da ıyı aksamlar
Nana hangısı onu tartısıyordukHoşbulduk canımnasılsınız MaşAllah neler kaynatıyorsunz yetişemiyorum
Ahahahahaha bılmem kıbilmem ki hangisi ,
2 tane kardeş cocuk kiz erkek bakmistim. Birine de wc egitimi verdik. Gidiyodu inandindan altina isiyorduBebek olunca o zülüfler boka bulanıyor kuzum. Bebek olmadan önce kendine temız degılım dıyen bebek olduktan sonra ne der bılmıyorum
Ya yaşayacak kadar olsun yeter moduna baglıyorsun bı sure sonra
Ahh ben nerelere gidem bende 1ken 3olacaklar o kadar sendroma yetısemem en ıyısı yakalayabıldıgımden baslarım sorun cozmeye2 tane kardeş cocuk kiz erkek bakmistim. Birine de wc egitimi verdik. Gidiyodu inandindan altina isiyordu
Bazen de buyuğu.. bi ara baya içli dışlıyımdicok israr edildiği icin bi sure baktim sora tedavi icin birsktim dedim psikolojimi duzenlemem lazm :)) 2 sinin sendromlarindan başim donuyordu
Vardır muhakkak katıl katılAhahahahaha bılmem kı
Yarısmada banyo dolapları varmıydı kız sırada bende onunla katılayımda barı bahaneyle toplanır
Kozmetik dolabından başlasam iyi olacak az once kulak cubugu alırken ped paketiyle sıvı sabun aynı yerdeydı cunkuVardır muhakkak katıl katıl
Allah yardimcin olsun. Valla bi sofraya oturuyorduk bi birinin agzina bi digerine ağzina derken aç kaliyordumAhh ben nerelere gidem bende 1ken 3olacaklar o kadar sendroma yetısemem en ıyısı yakalayabıldıgımden baslarım sorun cozmeye
Ben sımdıden mafoldum zaten oğlan 9.200gr yiyip içip yatıyor. Karnımda ıkız. Bız herhalde prımayla bı kontrat ımzalarızAllah yardimcin olsun. Valla bi sofraya oturuyorduk bi birinin agzina bi digerine ağzina derken aç kaliyordumayy cok zoor ama ben sinirden guluyordum bozuntuya vermiyordum:)) ben kendimde ikizim ah anacim nasil bakmis bize arkadada 3 tane oğlan.:)) saģlikli olsunlarda senin saģliğin az yerinden oynasada geri gelir bigun
Pzt salı mutfak kategori gelirsin :)Bir dahaki sefere haberim olursa olur
Şimdi temizledim çekmedim foto ta firinin üst taraf nasıl temizleniyor teller var yaFirinim almis basini gidiyo temizlersem kesin birinci olurum, yarisma bahanesiyle temizlerim , 4 gozle firini beklicem
Sponsor bulursun kesinBen sımdıden mafoldum zaten oğlan 9.200gr yiyip içip yatıyor. Karnımda ıkız. Bız herhalde prımayla bı kontrat ımzalarız
Dr günde 1tane içebilirsin dedi onu da içtim ama sana yaparım fıstıklı çikileta da var
Gel gel en köpüklüsünden hemdeZalımın kızı bende gönül mönül bırakmadın , yap da içelim
Kozmetik dolabından başlasam iyi olacak az once kulak cubugu alırken ped paketiyle sıvı sabun aynı yerdeydı cunku