- 2 Mart 2015
- 10.362
- 24.789
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #2.401
Şekerim sen çocuğa ikna olmuyosun ama bak bi kaplan napar eder avına ulaşır ahahahahaYol valla benimki yapacavim der yapmaz
Benimkisi çocuğa ikna etmek için diyor ama yemezler
Ya oysa ya beni kandırıyosanOlmazdi keyiften ucardi simdi herkesi solladim diye
Nasip bakalım :) takipteyimAaa hemseri miyiz kizo zaman sen
de katil bizeyeni kategori salon ve yatak odasi
Sen bana pis pasaklı çöp ev sahibi mi demek istedinBana o kişi minik diye geliyo amayada nana
Senınkı bal dök yala sanırsam
evet bizi seven böyle sevsin gülünü seven dikenine katlanacakBizi seven pasaklı halimizle sevsin diye yarışma yaptık
Bak bu olabilir
evet bizi seven böyle sevsin gülünü seven dikenine katlanacak⚘
Eneee o olsa bile benım derse ifşa olcek
Temizlik malzemesini çok kullanmak temiz olduğumuzu değil kendimizi ellerimizle zehirlediğimizi gösteriyor nanam. Ben artık toz alırken yer silerken vs sirke kullanıyorum. Karbonatıda koltuklara döküp bekletin süpürün sonra koltukları silinHanimefendiyi dün salonun duvarına domestos dökerken gördüm, üstüne porçöz döküyordu o kadar temiz pak, ne yapsın bizim pasaklı evimizi
Temizlik malzemesini çok kullanmak temiz olduğumuzu değil kendimizi ellerimizle zehirlediğimizi gösteriyor nanam. Ben artık toz alırken yer silerken vs sirke kullanıyorum. Karbonatıda koltuklara döküp bekletin süpürün sonra koltukları silin
Orayada karbonat döküyorlar ama sürekli yaşam alanlarında ne kadar az deterjan o kadar çok sağlıkBizi beğenmeyenler için dedim
Parke ve pencereye bende beyaz sirke kullanıyorum ama banyo icin pek mumkun olmuyor, olsa bile icim rahat olmaz camasir suyu dokulecek illa
Kraliçe IV Elizabeth de teşrif etmişler, saygılar efenüm bebeleri uyuttuktan sonra mutfağa beklerüm iki tezgah siler laflarukne pis evler var ya
Bir dahaki sefere haberim olursa olursende yap senin mutfagini göreyim :)
Pazartesi ve salıBir dahaki sefere haberim olursa olur
Tüh bak az once duzelttiydim evi bileydim salondan bi parca atardim
O da ola bilir tabiYa oysa ya beni kandırıyosan
Kizaaam millete pasakli demeyin demedim miSen bana pis pasaklı çöp ev sahibi mi demek istedin
O zaman yarin aksama kadar beklerim gardasimBak bu olabilir
Benim de icime sinmiyor ya banyoda sirke falanTemizlik malzemesini çok kullanmak temiz olduğumuzu değil kendimizi ellerimizle zehirlediğimizi gösteriyor nanam. Ben artık toz alırken yer silerken vs sirke kullanıyorum. Karbonatıda koltuklara döküp bekletin süpürün sonra koltukları silin
Pazartesi sali mutfak kategorisiBir dahaki sefere haberim olursa olur
Tüh bak az once duzelttiydim evi bileydim salondan bi parca atardimpeki komplemi yoksa bi kösesinimi salonun
Kız 2.resım sensın o vakitNe deşifresi, ben kendim zaten dayanamayıp söylüyorum kimsenin deşifre etmesine zaman kalmıyor
Ama o 2.numara kazaniyor diye kil oluyor su anKız 2.resım sensın o vakit
Ahahahah kız nana sen olsan belediye hoparlörüyle anons geçerdinAma o 2.numara kazaniyor diye kil oluyor su an