Anket Temizlik ve Düzen Yarışmasına Buyrun🤗🏠

Bahar temizliği yapacak olanlar ,temizlige ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz?

• Ankete Katılan
    27

Eklentiler

• IMG_20191205_184410.jpg
    150,1 KB · Görüntüleme: 23
Hanimefendiyi dün salonun duvarına domestos dökerken gördüm, üstüne porçöz döküyordu o kadar temiz pak, ne yapsın bizim pasaklı evimizi
Temizlik malzemesini çok kullanmak temiz olduğumuzu değil kendimizi ellerimizle zehirlediğimizi gösteriyor nanam. Ben artık toz alırken yer silerken vs sirke kullanıyorum. Karbonatıda koltuklara döküp bekletin süpürün sonra koltukları silin

Bizi beğenmeyenler için dedim
Parke ve pencereye bende beyaz sirke kullanıyorum ama banyo icin pek mumkun olmuyor, olsa bile icim rahat olmaz camasir suyu dokulecek illa

Bizi beğenmeyenler için dedim
Parke ve pencereye bende beyaz sirke kullanıyorum ama banyo icin pek mumkun olmuyor, olsa bile icim rahat olmaz camasir suyu dokulecek illa
Orayada karbonat döküyorlar ama sürekli yaşam alanlarında ne kadar az deterjan o kadar çok sağlık

Ya oysa ya beni kandırıyosan
O da ola bilir tabi
Sen bana pis pasaklı çöp ev sahibi mi demek istedin
Kizaaam millete pasakli demeyin demedim mi
O zaman yarin aksama kadar beklerim gardasim
Benim de icime sinmiyor ya banyoda sirke falan cok sıkmasam da yine de kimyasal kullaniyorum ben de
Bir dahaki sefere haberim olursa olur
Pazartesi sali mutfak kategorisi
Tüh bak az once duzelttiydim evi bileydim salondan bi parca atardim peki komplemi yoksa bi kösesinimi salonun
Yapma bee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…