- 3 Haziran 2015
- 36.921
- 118.964
- 35
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #2.461
Hani banaGel gel en köpüklüsünden hemde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hani banaGel gel en köpüklüsünden hemde
Ah hamile kadını yorma biz yapalım kahveyiZalımın kızı bende gönül mönül bırakmadın , yap da içelim
Yol tek degıller çiftler. Muhtemelen 3-4haftaya öğreniriz dedi dr ıkızler daha cabuk bellı oluyormus. Benım ıcıme hıcbırsey dogmuyor valla. Benım oglan onları paralar çünküSponsor bulursun kesin
Masallahhh.. vitaminlerine dikkat ett bitik yitik olursun depresyona da sokar vitamin kan degerleri dusukluğu.. allah daģina gore kar verirmis zor iş gercekten yardim alinirsa bi nebze ama hepsi size muhtac yaşta olucak..
Cinsiyetleri ne olacak acaba.. :)
Tek yumurta ikizimi? Ciftt ssnirim dimi
Ah hamile kadını yorma biz yapalım kahveyi
Dolabıyla atsam yerı var hıcbırıne gıremıyorum dogru durust. Kendıme dolap duzecektım fırsat mı var bu kadar velettenBenim de gardrop elden geçecek giymediğim kıyafetleri kaldırcam falan
Gel canım aşk olsun kocamanından hemde badem draje almış bey açar yirik çikileta da var fıstıklıHani bana
Kız adamla pazar gunu kotona gırdık. Bluz begendım yılan desenı ama pudra pembe ayy saten hemıde. Hemen gıydım alalım madem gönlün olsun 1hafta cıkarmadan gıyersın hevesını alırsın dıyo bana cunku bu hafta gıydıgımı haftaya genelde ıcıne olamıyorum. Rezil adam madem olamıyorum ne dıye eve badem draje fıstıklı çikilat alıyon daha da şişeyim diye miOlsun biraz hareket etmesi lazım ya ondan, yapsın yapsın çiklatta verecek yanında
Normalde neyle temizliyorsunAz önce fırını temizledim ama üst taraf teller nasıl temizleniyor ya anam çok pisl. Sarı bez çöp oldu
Süngerle sildim a101dekinin köpüklü fırın temizleyici var onla yaptımNormalde neyle temizliyorsun
Cocuk nabsin 1 tane de deģil 2 dene gelicek ustüne :)) ama hepsi birlikte oynar arkadaş olurlar kavga gurultude olsa:) sende birakir birakir kacarsin arada ohhYol tek degıller çiftler. Muhtemelen 3-4haftaya öğreniriz dedi dr ıkızler daha cabuk bellı oluyormus. Benım ıcıme hıcbırsey dogmuyor valla. Benım oglan onları paralar çünkü
Sakızdan çıktı bunlar bize dicezoglan 6aylık.ama onlar dogana kadar 14aylık falan olacak. Valla yolar saç baş aölahtan bakıcı ay sonu işe başlıyor valla resmen dört göz bekliyorum kız gelsin diye
Kız adamla pazar gunu kotona gırdık. Bluz begendım yılan desenı ama pudra pembe ayy saten hemıde. Hemen gıydım alalım madem gönlün olsun 1hafta cıkarmadan gıyersın hevesını alırsın dıyo bana cunku bu hafta gıydıgımı haftaya genelde ıcıne olamıyorum. Rezil adam madem olamıyorum ne dıye eve badem draje fıstıklı çikilat alıyon daha da şişeyim diye mi
Hee yok be canım. Kızı yatılı almıyoruz kı 9-6anlastık.ama o da bı nefes olacak bana. Oglanın bakımını gorse yetecek bende severım. Gelınce 1haftada huyunu suyunu ogretırım. Camasırları neyle yıkanıyo maması kac cc ne gıydırceksın nasıl yıkayacaksın falan dıye. Sonra bana da sevmesı kalır. Zaten arkadan ıkızler fırlar kız da tırlatır bızı bırakırCocuk nabsin 1 tane de deģil 2 dene gelicek ustüne :)) ama hepsi birlikte oynar arkadaş olurlar kavga gurultude olsa:) sende birakir birakir kacarsin arada ohh
Evet nana gelsın de drajelerı gotursun madem az oy aldı bu da ona ödül olsun dedı
Bizi düşünmüştür canım eniştem
Bak bak arada gömdü beniEvet nana gelsın de drajelerı gotursun madem az oy aldı bu da ona ödül olsun dedı
Tirlatirlar en iyisi bir tane daha bulHee yok be canım. Kızı yatılı almıyoruz kı 9-6anlastık.ama o da bı nefes olacak bana. Oglanın bakımını gorse yetecek bende severım. Gelınce 1haftada huyunu suyunu ogretırım. Camasırları neyle yıkanıyo maması kac cc ne gıydırceksın nasıl yıkayacaksın falan dıye. Sonra bana da sevmesı kalır. Zaten arkadan ıkızler fırlar kız da tırlatır bızı bırakır
Valla böyle seyler genelde bır kusak atlayarak gidiyormus ama bızde mesela 3kusak atladı sonra benı buldu yada biz kuşağı tam takamadık o da olabılırTirlatirlar en iyisi bir tane daha bul
Yani cok zor gercekten. :)) ya da memnun kalirsa devam ettirir bi sekilde..
Mecbur elin hep ustlerinde olucak yinede kucuk olcaklar. Ama yine avantajli tabiki.
Ben kendim ikizim acaba benimde olurmu ya
Ahahahahaha buyur canım her zaman beklerim. Ben hamıle olmasam daha da yerımde 100kiloyla doguma gırmek ıstemıyorumBak bak arada gömdü beni
Zar zor kilo verdim ben çok yiyemem ama çok ısrar ettiniz madem tadına bakayım