-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #2.341
çocuk durursa tamamO zaman akşama temizlersin
Oyyy Oyyy gönder ben bakarımçocuk durursa tamam
Nana kiz cigirtma pilav bilir misinOyyy Oyyy gönder ben bakarım
Duyda inanma
Abla yedege su al kaşiklara kadar doldur ne olur ne olmazaz olsa su geliyor elde yıkıyorum
bulaşıkları
Havuçlu pilav mı? Özbek pilavı biliyorum, birde içine kuru meyve koyuyorlardı onuda yemisligim varNana kiz cigirtma pilav bilir misin
Yok tavuklu ama tavuga yumurta da kiriliyorHavuçlu pilav mı? Özbek pilavı biliyorum, birde içine kuru meyve koyuyorlardı onuda yemisligim var
Göndersene bakayım tarifiniYok tavuklu ama tavuga yumurta da kiriliyor
balkabagi mantısı hiç duymadim.Göndersene bakayım tarifini
Bu arada balkabagindan mantı yapılıyormuş biliyor musun? Böreği çok güzel oluyordu zaten mantisina güzelmiş
balkabagi mantısı hiç duymadim.Göndersene bakayım tarifini
Bu arada balkabagindan mantı yapılıyormuş biliyor musun? Böreği çok güzel oluyordu zaten mantisina güzelmiş
Ben biliyorum :)Nana kiz cigirtma pilav bilir misin
Özbek mantisinda yapılıyormuş, buharda pişiliyor ben yedim harika lezzetibalkabagi mantısı hiç duymadim.
Turkiyede misin? Ben nasıl duymadım yaBen biliyorum :)
Yeni kategori bellimi?
Evet ama azerbaycanlı olunca biliyorum :)Turkiyede misin? Ben nasıl duymadım ya
Benimde arkadaşlarım var çok yedim yemeklerinizi havuçlu pilavinizi da biliyorum ama bunu ilk kez duydumEvet ama azerbaycanlı olunca biliyorum :)
Güzel oluyor. Nasip olur inşallah tatmak :) havuçlu özbeklere ait aslında ona bayılıyorum ben :)Benimde arkadaşlarım var çok yedim yemeklerinizi havuçlu pilavinizi da biliyorum ama bunu ilk kez duydum
Bende pilavlar arasında en çok özbek pilavını seviyorum, ben Bursadayim sizin oralardan çok var burda, hatta oturduğum semtte kendilerine ait pazar bile varGüzel oluyor. Nasip olur inşallah tatmak :) havuçlu özbeklere ait aslında ona bayılıyorum ben :)
Aaa hemseri miyiz kizBen biliyorum :)
Yeni kategori bellimi?
Vay sen buralarKime oy verin zalımın gızı inşalla bana vermişindir
Firinim almis basini gidiyo temizlersem kesin birinci olurumHaftaya kesin herkes fırın temizlenecekmutfak pzt salı olacak
Sende katıl kanka :)