- 26 Ekim 2019
- 35
- 15
- 38
- 39
- Konu Sahibi Sultan makami
-
Öz kızkardeşimBacım rögar kapağını açıp içine giren çalışanları düşün, yorgunluktan artık hiçbir şeyi umursamıyor ve sonra o kıyafetlerle öğle yemeği yiyorlar.
Kimseye de bir şey olmuyor.
Arkadaşlar ben obsesifim.Mikrop kapma takıntım var en çok.Apartmanın logar kuyusu kapağı açılmıştı.3 gün sonra yakınına bana gelen bir malzeme bırakıldı.Kesin kapağın açıldığı yere koyuldu eminim.Ben alırken tuttum, üstüme değmiştir.Eve aldım tabii her şeyi unuturak.Ailemin yatağına koymuştum kıyafetlerimi vs.Fark edince yüzey dezenfektanı aldım sıktım.Sonra makinaya attım ama illa fark edene kadar çok yere bulaştırmışımdır ve içim asla rahat etmiyor.Kafayı yemek üzereyim.Yerlere dezenfektan sıktım ama dediğim gibi asla temiz olduğundan emin olamıyorum.Memlekete gidicem kısa süre sonra.Hepimiz yine eve 1 ay sonra dönücez.Aileme hastalık bulaşır diye çok korkuyorum
Tamamen takıntı biliyorsunuz zaten. Allah'ın izniyle bişey olmaz diyin. Sürekli dusunmeyin. Benim ablamdada var bu rahatsızlık ,böyle telkin etmeye çalışıyorum onuda. Sokaklarda çöpler içinde yaşayan insanlar var. Çöp evler pislik içinde yaşayanlar var. Onlar hasta olmuyorsa korkmayin bişey olmazArkadaşlar ben obsesifim.Mikrop kapma takıntım var en çok.Apartmanın logar kuyusu kapağı açılmıştı.3 gün sonra yakınına bana gelen bir malzeme bırakıldı.Kesin kapağın açıldığı yere koyuldu eminim.Ben alırken tuttum, üstüme değmiştir.Eve aldım tabii her şeyi unuturak.Ailemin yatağına koymuştum kıyafetlerimi vs.Fark edince yüzey dezenfektanı aldım sıktım.Sonra makinaya attım ama illa fark edene kadar çok yere bulaştırmışımdır ve içim asla rahat etmiyor.Kafayı yemek üzereyim.Yerlere dezenfektan sıktım ama dediğim gibi asla temiz olduğundan emin olamıyorum.Memlekete gidicem kısa süre sonra.Hepimiz yine eve 1 ay sonra dönücez.Aileme hastalık bulaşır diye çok korkuyorum
Allah yardımcın olsunArkadaşlar ben obsesifim.Mikrop kapma takıntım var en çok.Apartmanın logar kuyusu kapağı açılmıştı.3 gün sonra yakınına bana gelen bir malzeme bırakıldı.Kesin kapağın açıldığı yere koyuldu eminim.Ben alırken tuttum, üstüme değmiştir.Eve aldım tabii her şeyi unuturak.Ailemin yatağına koymuştum kıyafetlerimi vs.Fark edince yüzey dezenfektanı aldım sıktım.Sonra makinaya attım ama illa fark edene kadar çok yere bulaştırmışımdır ve içim asla rahat etmiyor.Kafayı yemek üzereyim.Yerlere dezenfektan sıktım ama dediğim gibi asla temiz olduğundan emin olamıyorum.Memlekete gidicem kısa süre sonra.Hepimiz yine eve 1 ay sonra dönücez.Aileme hastalık bulaşır diye çok korkuyorum
Amin çok sağolunAllah yardımcın olsun
Evlilik gibi bir düşüncem yok ama obsesiflik biraz da mutsuzluk dönemlerinde artan bir şey.Evlenince iyileşen birkaç kişiyi tanıyorum.Bu benim çok daha iyi olduğum halim maalesefTekrar git ve ilaç tedavisine başla. Böyle hayat mı geçer evlendiğiniz adama da hayat zehir olur şimdiden tedavi olun
Hem ablanız hem sizin için üzüldüm çünkü benim abimde de var ve obsesif birinin yakını olmak çok zordur.Telkin etmeniz çok faydalı zaten ben de sizin yazdığınız gibi şeyler görürüm de rahatlarım umuduyla yazdım çünkü bizi bu rahatlatıyor.Ablanız tedavi oluyor mu acaba çünkü şu an tedavi olmam gerektiğini biliyorum.Bununla baş etmek zorTamamen takıntı biliyorsunuz zaten. Allah'ın izniyle bişey olmaz diyin. Sürekli dusunmeyin. Benim ablamdada var bu rahatsızlık ,böyle telkin etmeye çalışıyorum onuda. Sokaklarda çöpler içinde yaşayan insanlar var. Çöp evler pislik içinde yaşayanlar var. Onlar hasta olmuyorsa korkmayin bişey olmaz
Teşekkürler.Benim gibi insanları böyle sözler rahatlatıyorBisey olmaz
Yıllar önce psikiyatriste gitmiştim yine böyle krize girmeme neden olacak kötü bir şey yaşamıştım ve baş edemiyordum.Fakat psikiyatrist çok iyi biri değildi ve bu yüzden devam edemedim ama keşke tekrar deneseydim.Sonra enfeksiyon doktoruna gitmiştim ve o beni rahatlatmıştı.Yarın yine enfeksiyon doktoruna gidip sorucam çünkü cidden çok kötü durumdayım.Yalnız olsam sorun olmaz ama kendim kadar başka insanlara zarar vermekten de korkuyorumDestek alıyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?