- 14 Mayıs 2018
- 161
- 260
- 23
- 43
- Konu Sahibi Honeybonny
-
38 yaşında bir rutin olusturamadiysaniz,destan yazsak oluşmaz.Kimse bir şey yazmamış
Hergün süpürüyorum evi ama ev dağılıyor evi topluyorum banyoya tuvalete yetişemiyorum somra bir bakıyorum tozlanmış , penceler berbat yetişemiyorum..38 yaşında bir rutin olusturamadiysaniz,destan yazsak oluşmaz.
Eşim yaptığınk söylüyor ama sıfır hwrgün çekirdek çitliyor , çorapları ortalıkta .. Kirli sepwtine çamaşır atmaz, benim annemin babamın evimde babam bulaşık makinası boşaltır yemek yapar paxara gider ..erkek kardeşim ev süpürür hayat müşterek yanii..Eşiniz neden kavga çıkartıyor eve yardımcı gelmemesi için?
Madem öyle o yapsın o zaman.
eşim yapmıyor yani.. İsteyince kavga çıkıyor , bugğn bir çarşaf 4 yastık kılıfını kurutma makinasına attım dedim ben pazara gidiyorum makina bitince çıkar koltuğun üstüne serki buruşmasın. Yok dedi yapamam , artık çıkardım çamaşırlığa astım pazardan geldim kurutmaya attım.Esiniz temizlige yardim etmek zorunda kusura bakmasin. Hem yardimci tutma hem evi batir olmaz
K
eşim yapmıyor yani.. İsteyince kavga çıkıyor , bugğn bir çarşaf 4 yastık kılıfını kurutma makinasına attım dedim ben pazara gidiyorum makina bitince çıkar koltuğun üstüne serki buruşmasın. Yok dedi yapamam , artık çıkardım çamaşırlığa astım pazardan geldim kurutmaya attım.
Ki yatak boş yani makinadan çıkınca lastik çarşafı geçirip kılıfları geçir diyemiyorum bile..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?