• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temizlik rutininiz nasıl?

cikolumuffin

evli, mutlu, kedili🧿
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2020
114
161
18
Umarım konuyu doğru yere açmışımdır. Benim merak ettiğim konu sizlerin temizlik rutinleriniz nasıl? Kullandığınız ve memnun kaldığınız ürünler neler? Temizlikte püf noktalarınız var mı? Veya "şu ürünü mutlaka al, çok pratik" dediğiniz ürünler var mı? Ya da, "şurayı temizlerken x ürününü kullanıyorum çok memnun kaldım" dediğiniz şeyler var mı?

Evlendiğimden beri gerçekten temizlik aşkım arttı. Bana kalsa her gün evi temizleyeceğim. Temizlik konusunu seviyorum bu yuzden :) tesekkurler simdiden cevaplar icin.

Umarım konuyu doğru yere açmışımdır. Benim merak ettiğim konu sizlerin temizlik rutinleriniz nasıl? Kullandığınız ve memnun kaldığınız ürünler neler? Temizlikte püf noktalarınız var mı? Veya "şu ürünü mutlaka al, çok pratik" dediğiniz ürünler var mı? Ya da, "şurayı temizlerken x ürününü kullanıyorum çok memnun kaldım" dediğiniz şeyler var mı?

Evlendiğimden beri gerçekten temizlik aşkım arttı. Bana kalsa her gün evi temizleyeceğim. Temizlik konusunu seviyorum bu yuzden :) tesekkurler simdiden cevaplar icin.
Normalde temizlik yapardım ama gözüme hiç carpmazdi şu an yastık ters olsun o oda bana pis mis hiç temizlenmemis gibi. Geliyor eşim yere birşey döküyor orayı güzelce halletmezsem aklım hep orda kalıyor normalde böyle değildim kendi kendimi böyle yaptım çok kötü birşey sabah temizliyorum odaya ben dahil kimse girmese bile o oda sanki hiç temizlenmemis gibi geliyor gözüme galiba ben deliriyorum

Halıdaki lekeli yerleri bingonun ağartmayan çamaşır suyunu sulandırarak veya spreyini kullanıyorum 👍🏻 Mutfak tezgahı , tuvalet , banyo musluklar her zaman çamaşır suyu ile silerim musluktaki su lekesini sevmem çamaşır suyuyla siler durular kurularım genelde parlaktır başka da bi numaram yok 😅

Back
X