How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Temizlik meselesi

AlmanyaTreni

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2014
2.971
2.973
133
Hayirli sabahlar kizlar
Ben Insallah cuma günü arabayla türkiyeye yola cikacam. Turkiyede evimiz var ve 1 senedir kapali Allah bilir neye döndü ev toz pislik. Temizlik firmasi buldum yazdim 3 tane ama masallah 1400Tl hesap cikardilar. Boyle sayfalar varmi özel yapan ev hanimlari tanidik kimsede yok bana yardimci olurmusunuz. 2 cocukla yol yorgunu inanin gözüm kesmiyor yapamam.

Armut uygulaması var , her türlü desteği alabilirsiniz . Ama bence firmadan söylemeniz daha iyi olur. Sigorta işi vs ile uğraşmamış olursunuz . Allah korusun evinizde temizlik yaparken kaza olduğunda suçlu siz olursunuz . Dava eder karşı tarafın ailesi , Almancı olduğunuzu da göz önünde bulundurursak epey yüklü bir tazminat isterler .
İnsan bir nefes , halay çekerken ölen bir adam haberini okudum . Allah rahmet etsin. ben risk almazdım sizi bilemiyorum.

Armut uygulaması var oradan bulabilirsiniz ama bu uygulamada komisyon alıyor ??ya da sahibinden.com a konu açın oradan dönüş yapıyorlar kişiler en hızlı ve uygun yol bu . Şimdiden iyi yolculuklar

1400 bence uygun sonucta 1 senedir hic girilmemis ev ve deterjani vs de onlar karsiliyordur. belki bir degil iki kisi calistiracaklar.

Ben de aynı şekile düşünüyorum, 1 yıldır girilmemiş eve 1400tl gayet uygun. Deterjan da her şey de artık gayet pahalı 1400tl uygun geldi bana

Hayirli sabahlar kizlar
Ben Insallah cuma günü arabayla türkiyeye yola cikacam. Turkiyede evimiz var ve 1 senedir kapali Allah bilir neye döndü ev toz pislik. Temizlik firmasi buldum yazdim 3 tane ama masallah 1400Tl hesap cikardilar. Boyle sayfalar varmi özel yapan ev hanimlari tanidik kimsede yok bana yardimci olurmusunuz. 2 cocukla yol yorgunu inanin gözüm kesmiyor yapamam.
1 yıldır kapalı ev olduğu için 2 yada 3 kişi gönderir firmalar öyle fiyat alır, 1400 olmasın ama 1000den aşağı olmaz tek kişi göndermeyeceği için. Siz yine de almanyadan değil farklı şehirden geliyor gibi sorun ya da tanıdıklarınız sorsun, eurodan dolayı sizden fazla isteyebilirler. Ya da eve haftalık temizilikiçin yardımcı alan bir tanıdığınız varsa ona sorun bi.

Hayirli sabahlar kizlar
1400 çok değilki

Ben de aynı şekile düşünüyorum, 1 yıldır girilmemiş eve 1400tl gayet uygun. Deterjan da her şey de artık gayet pahalı 1400tl uygun geldi bana
bana her hafta gelen abla 500 aliyor o da buyuk bir sey degil 2+1 ev yani. 1 yildir kullanilmamis ev olsa hesabima el koyardi deterjani da bana aldirirdi😂😂

Back