- 16 Haziran 2014
- 766
- 692
- Konu Sahibi yalnizkus_
Merhaba KK üyeleri, 3-4 yıldır çalıştığım bir ofis var. Lisans mezunu iyi derecede bilgisayar kullanıyorum iş yerinde de bilgisayar başındayım. Müdürle birlikte iki kişi çalışıyoruz genelde ben duruyorum. Önceleri sadece bilgisayarın odanın tozunu alırdım temizlik için haftalık birileri gelirdi gelmeyince hep beraber yapardık. Gocunmazdım asla, işimde de iyiyim yakın şirket yöneticileri bilgisayar becerim için patronuma hep çok şanslı olduğunu falan söylerdi fakat benim işimi uzun yıllar yapıyor olmam , ülkede genel ekonomik sıkıntıların ve işssizlik sorunlarının olması patronumda bir özgüven yarattı sanırım temizliği bana kitlemeye başladı ve üstünkörü yapınca da beğenmemeye laf söylemeye başladı. Kendisi yapınca bozuk atmaya başladı. Çok tuhaf 3 - 4 yıllık süreçte ilk defa böyle sıkıntılar yaşıyorum çıkacağımı söylediğimde kesinlikle ayrılmam taraftarı değil ama dikkat etmemi söylüyor. Ben ise temizlik yapmayı hiç sevmiyorum. Hatta şu hayattaki en sevmediğim şey olabilir. Bahar temizliklerinde, bayram temizliğinde depresyona girerdim. Tabiki evim temiz annemin yaptıklarına ilaveten ben de haftanın üç günü; bir hafta içi iş çıkışı ve hafta sonları temizliğin önemli bir bölümünü yapıyorum ama bununla birlikte iş yerinde de temizlik yapmak istemiyorum. Temizlik yüzünden birine hesap vermek istemiyorum. İş çıkışı arefesindeyim, ülke geneline bakılırsa belki uzun bir süre işsiz kalacağım ama yinede çıkmak istiyorum. Masraflı biri değilim sigara, alkol kullanmıyorum, akşam gezmelerim yok. Arada dışarıda yemek, kahve, seyahat ücretleri falan şimdi bir de takside böldürdüğüm öğrenim kredisi borcum var ama bir süre için idare edecek bütçem var yalnız uzun vadeli yatırımım vs yok. Sizce bu durumda işten ayrılmam şımarıklık mı? Kendime kızıyor ve çok sorguluyorum son zamanlarda, kibirli davranmak istemiyorum o yüzden görüşlerinizi almak istedim. Siz olsanız bu durumda ne yapardınız?