Temizlik illeti

aynen öyle yapıcam aşkım uzanır keyfime bakar kahvemi içerim.

Temizlikten önce çocuklarınıza yonelin.
Temizlik hersekilde yapılır ama cocuklarinizla gecirdiniz zaman ve onlara gösterdiginiz ilgi cok daha onemli.
Takıntı yapmayın, ev işleri bir sekilde hallolur.
Hayat geçip gidiyor ben kendimi yıprattıkça kesinlikle haklısınız.

kesin öyledir adam hergün yorgunum diyip atıyor kendini köşelere ama ben yorgunluk nedşr bilmem taşım sanki.

Valla arkadaşım benim eşim iş bölümü yaptığı halde ben haftasonu siler süpürürüm ancak. Çünkü enerjim kalmıyor. Sadece oğlumla vakit geçiriyorum.

Her gün iş yapmayı bırak. Yemeği yap -ki burada eşinin de yardımı şart ama neyse- ye kaldırın otur çocuklarınla ilgilen. Çocuklar uyuyunca ortalığı topla, tuvalet banyo temizle yeter.. Canına yazık. Eziyet etme kendine.

sanırım haklısın herkes aynı şeyi söylüyor bende öyle yapıcam çok yardımcı oldun teşekkürler.

Herkes aynı şeyi söylemiş zaten bir de benim dilimden dinleyin. Bu borçlanarak alıp ödeyeceğiz diye kendimizi harap ettiğimiz arabalr evler eşyalar niye var. Kendimiz ve çocuklarımız için değil mi. Onlarla vakit geçirip güzelce yaşayamayacaksak bu düzenin ne anlamı var. Çocuklarınız en değerli oyun çağında. Yarın bir gün farklı sıkıntoları olduğu zaman keşke onlarla vakit geçirebilseydim dememek için boş işleri bırakmak lazım. Ev bi hafta pis kalsa kimse o pislikten ölmez. Ben kendi hayatımda bunu uyguluyorum. Asla haftada birden fazla temizlik yapmam hayata bunun için gelmedim eşyaya hizmet için gelmedim . yaşamam gereken çok güzel bir ömür var. Umarım siz de kalıplarınızın dışına çıkar ve hayattan keyif alırsınız

" Yetemiyorum, bittim, yaşlandım " demene rağmen hala , " nasıl zevkli hale getirebilirim."diyorsun , çok şaşırdım gerçekten.

Eşin de iş yapmak zorunda. Ha yapmıyorsa o zaman rutin mutfak , tuvalet temizliği dışında biraz salacaksın başka yolu yok.

Her gün ev silinmez , hele çalışıyorsa kişi hiç silinmez.

Insan kendini sevmeli önce. Birkaç yıl sonra hastalansan kimse bakmaz sana.

Ayrıca o çocukların zamanından çalmaya değmez.
Zaman çok çabuk geçiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…