- 2 Şubat 2017
- 3.316
- 3.477
- 133
- Konu Sahibi Turkish Delight
-
evet canım aynen öyle.Her gün yer mi siliyorsunuz? Doğru mu anladım?
Hem de çalışıyorsunuz..
benim 1 bucuk saatim işle güçle geçiyor her akşam.Benim çözümüm salmaktan geçiyor.
2 çocuğum var ve hafta içi çok çok nadir ev süpürürüm.Haftasonu yapıyorum tüm işlerimi.
WC felan yıkarım ama.Birde mutfak dağınık olmayacak o kadar.
Çamaşır çocuklar uyuduktan sonra asıyorum.Topla katla yerleştir işide ancak uyku zamanında.
halı açmadık henüz Antalya da yerler toz ve tüy oluyor hergün süpürmek silmek durumunda kalıyorumTemizlik yapmaya bayilirim muzigimi acarim ve ise girisirim.Oda oda yapiyorum.Ama bence zevkli hale getirmenin yolu once detayli birsekilde evi toplamak.Duzenlemek.Hergun yapmayin ama hergun toplayin haftaici 2 gune bir supurun.Detayli temizligi haftasonu yapin yani silmek gibi.
Çocuklara nasıl zaman ayırıyorsunuz?benim 1 bucuk saatim işle güçle geçiyor her akşam.
biraz salıcam sanırım cocuklar 2 bucuk yaşında.bakıyor zaten ama ben yoruldum cidden.E hergün yapmayın.
Çocuklar 3 yaşından büyükse oyuncakları yastıkları yerine koymayı öğretin.
Siz yemek yaparken eşiniz çocuklara baksın.
aynen aynı durumben her gün yapmıyorum hatta salıyorum baya. ama bu defa da moralim bozuluyor pis evde. bu duruma 5 yıl dayanabildim ve pes ettim. bir hanımla anlaştım. bu ay başlayacak. Allah size de yardım etsin. gerçekten zor
o saat 8 de geliyor yemek yiyip cocuklara bakıyor.yaşlanıp bittim eridim hemde.Her işi siz yapıyormuşsunuz. Temizliği de biraz fazla yapıyorsunuz. Eşiniz ne yapıyor? Eşinize söyleyin ya haftada 1 temizliği yapsın veya temizlikçi için bütçe ayarlasın. Köle misiniz? Siz de çalışıyorsunuz sonuçta.
çalışıyor ha bire borç var gırtalaga kadar kredi flan.Eşiniz çalışmıyor mu? Neden kıt kanaat geçiniyorsunuz?
cocuklar evde annem evde.Her akşam neden yer silinir ki anlamadım temizlik hastası mısınız evinize gelen giden de yokmuş
:) allah seninde yardımcın olsun cnmÇocuklara nasıl zaman ayırıyorsunuz?
Valla benim paçamdan ayrılmıyorlar.hatta sırtıma binip atçılık oynuyor kızım.Yemeği birgün önceden onlar uyurken yaptığım halde sofra hazırlamak tam bir kaos.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?