Temizlik illeti

Turkish Delight

beni yaradan,elbet yolumu gösterir.
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2017
3.316
3.477
133
Bu da dert mi?diyenler olabilir.Fakat şunu belirtmek isterim ki gerçekten akşam iş çıkışı koşturarak eve gidiyorum cogu zaman 45 dk yürüyorum.Cocuklarım(ikiz)3 cocuk annesiyim daha onlarla ilgilenemeden pat diye yerleri sil etrafı toplamakta buluyorum kendimi.(içim içimi yiyor )hergün aynı şeyleri yapmaktan.Sofrayı kur kaldır,bulaşıklar,çamaşır topla ser (haftasonları dip bucak) çok sıkıldım artık.Ssosyal hayat sıfır(coccuklar cok küçük bir yere gidemiyoruz gitsekte zekv alamıyoruz) ev oturmalarından ben fazla hoşlanmam zaten.Böyle geçip gidiyor ömrüm.Esas derdim şu(ben temizlik yapmayı cok sevmiyorum.Kıt kanaat geçiniyoruz temizlikçi tutamıyorum.içim içimi yiyotr sıkıntıdan hergün)Temizlik yapmayı nasıl zevk haline getirebilirim?Mahvolmuş sinirlerimi nasıl tedavi edebilirim yardımınıza ihtiyacım var.

Benim çözümüm salmaktan geçiyor.
2 çocuğum var ve hafta içi çok çok nadir ev süpürürüm.Haftasonu yapıyorum tüm işlerimi.
WC felan yıkarım ama.Birde mutfak dağınık olmayacak o kadar.
Çamaşır çocuklar uyuduktan sonra asıyorum.Topla katla yerleştir işide ancak uyku zamanında.

Temizlik yapmaya bayilirim muzigimi acarim ve ise girisirim.Oda oda yapiyorum.Ama bence zevkli hale getirmenin yolu once detayli birsekilde evi toplamak.Duzenlemek.Hergun yapmayin ama hergun toplayin haftaici 2 gune bir supurun.Detayli temizligi haftasonu yapin yani silmek gibi.

benim 1 bucuk saatim işle güçle geçiyor her akşam.

halı açmadık henüz Antalya da yerler toz ve tüy oluyor hergün süpürmek silmek durumunda kalıyorum

E hergün yapmayın.
Çocuklar 3 yaşından büyükse oyuncakları yastıkları yerine koymayı öğretin.
Siz yemek yaparken eşiniz çocuklara baksın.

ben her gün yapmıyorum hatta salıyorum baya. ama bu defa da moralim bozuluyor pis evde. bu duruma 5 yıl dayanabildim ve pes ettim. bir hanımla anlaştım. bu ay başlayacak. Allah size de yardım etsin. gerçekten zor

Her işi siz yapıyormuşsunuz. Temizliği de biraz fazla yapıyorsunuz. Eşiniz ne yapıyor? Eşinize söyleyin ya haftada 1 temizliği yapsın veya temizlikçi için bütçe ayarlasın. Köle misiniz? Siz de çalışıyorsunuz sonuçta.

o saat 8 de geliyor yemek yiyip cocuklara bakıyor.yaşlanıp bittim eridim hemde.

Tatlım kulaklığı tak, hayal kura kura, dans ede ede temizlik yap. Ben çok eğleniyorum bu şekilde. Dışardan biri görse "napıyo bu deli" der ama işte. Koltuk yastıklarını filan çırparken, kumandayı alıp konser bile veriyorum çocuk gibi, eşim dalga geçiyor ama olsun, sıkılmıyorum böylelikle. Tabii ki her gün her gün yapmayın, 50 yaşına geldiğinizde, fıtık-tansiyon- kas kasılması gibi problemleriniz olsun, bırakın dağınık kalsın, 3 minik kuzuyla toplanmaz zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…