- 5 Haziran 2017
- 5.111
- 12.531
- 178
- Konu Sahibi Turkish Delight
-
Amin cümlemizin inşallah.:) allah seninde yardımcın olsun cnm
Yazık ya ne kredisi böyle? Bundan sonra dikkat edin ve ayağınızı yorganına göre uzatın.çalışıyor ha bire borç var gırtalaga kadar kredi flan.
haklısın canımTatlım kulaklığı tak, hayal kura kura, dans ede ede temizlik yap. Ben çok eğleniyorum bu şekilde. Dışardan biri görse "napıyo bu deli" der ama işte. Koltuk yastıklarını filan çırparken, kumandayı alıp konser bile veriyorum çocuk gibi, eşim dalga geçiyor ama olsun, sıkılmıyorum böylelikle.Tabii ki her gün her gün yapmayın, 50 yaşına geldiğinizde, fıtık-tansiyon- kas kasılması gibi problemleriniz olsun, bırakın dağınık kalsın, 3 minik kuzuyla toplanmaz zaten
cok haklısın biliyor musun kesinlikle herşeyi bırakıp cocuklarıma yönlenicem.teşekkür ederimBenim anlam veremediğim neden bütün sorumlulugu kendiniz aldınız eşiniz o evde ne işe yarıyor ?
neden birlikte paylaşarak yükünüzü hafifletmiyorsunuz .. sizde çalışıyorsunuz oda...
Bütün gün annelerinin işten gelmesini bekleyen çocuklar.. işten gelince cocukları ile ilgilenmek yerine temizliğe koşturan anne.. sizce bu tabloda bir yanlışlık yok mu ?
cocuklarınızın bu zamanı geri gelmeyecek
silinecek yer, yıkanacak banyo, yapılacak ütü her zaman bulunur ama bu zamanlar birdaha gelmez..
Sizinde biryerde piliniz biter ve depresyona girersiniz allahaşkına bu kötülüğü neden kendinize yapıyorsunuz ?
Bende çalışan bir anneyim akşamları herşeyi bırakıp oglumla ilgileniyorum.. çok işimiz oldugu zamanlar eşim cocukla ilgilenir ben yaparım yahut o ypar ben ilgilenirim ev işiini paylaşırız.. ben camasır atarım o serer..
ben toz alrım o makine yapar .. vs vs. ben neden evlendim o halde ? bu hayatı ortak paylaşmak için..
Şu düşünce yapınızı acil değiştirin.. ev işlerini eşinz ile ortak yapın.. bırakın tertemiz olmasın oldugu kadar çook mu zor ? Benim evim temiz değil.. dagınık.. dip bucak temizliği en son bahar ayında yaptım.. haftada 1 kere toz alırım makine yaparız görünen yerler silinir tamam halı bile kaldırmam.. mutfak dolaplarımı 3 ay önce silmiştim sanrım böyle çok mutluyum.. 3 günlük yalan dünya için evim temiz olsun diye cabalayamam cokta tıın
sen çok yaşa canım benim eşim yardım etmez adamı ben alıştırdım sanırım böyleEşle birlikte yapılmalı temizlik, çocuklara da en azından kendi eşyalarını toplamayı öğretmeli, onun dışında kendinizi hırpalarcasına temizliğe gerek yok, tembeller kulübü açıp kendimi de başkan ilan edeceğim :)))
minumuma düşüreceğim artık orası kesin .Temizlik en guzel yapmayarak sevilir bence. Haftada bir yapin. Oh huzur, mutluluk, gec yaslanma, cocuklarla vakit, sosyallesme gibi bircok kazanciniz olur.
salonum çok sade boş gereksiz eşya nerdeyse yok çok atarım ben.Çözüm titiz olmamak
Tozdan kimse ölmez
Evdeki eşya ıvır zıvır varsa azaltın
Üç çocuklu evde salon boş olmalı oyun alanı olmalı
İki koltuk beş de yatak eder zaten fazla bile iş
Çamaşır yıkamak bile büyük iş
Kurutma makinanız yoksa alın ütü yapmayın
Bu arada evinde halı yok haftada bir yardımcı gelir temizler
Uçuşan toz vs yok ortada benim canavar bir tane tabii
Evi minimalize ederseniz toz da azalıyor Cidden
aynen temizlik diye stresten geberip gidicem birgün.araba eşya kredisi hep canımYazık ya ne kredisi böyle? Bundan sonra dikkat edin ve ayağınızı yorganına göre uzatın.
Temizliği de boşverin aşırı temiz olmanız gerekmiyor.
bende sevmiyorum yaptıkça daha da nefret ediyorum en iyisi biraz bırakmak.Dünyada hiç bir kuvvet bana temizlik yapmayı sevdiremez sanırım.
Kendinizi bu kadar hırpalanayın yaşlandıkça bir sürü hastalığınız çıkar önce kendinizi düşünün.
Haftada 1 kere silip süpürseniz yeter. Takıntı haline dönüştürmeyin.
E kabahatlisin o zaman Türk lokumum:) hayat müşterek, bir de çalışan kadınsın, çocuklarınız var, hem çocuklar, hem işe git gel, hem ev işi bir kişinin üstünde olmaz, sen süpürüyorsan o silecek, o süpürüyorsa sen sileceksin, sen çorba yaparken o salatayı yapacak, çocuklarla ilgilenecek.sen çok yaşa canım benim eşim yardım etmez adamı ben alıştırdım sanırım böyle
yapmaz munem inadıma yapmaz ricayla bir kahve yaptıramıyorum adama içinden gelmiyor ki.en iyi si ben kendimi bırakayım evi pislik götürsün ben göreyim onu belki o zaman yardım eder :)E kabahatlisin o zaman Türk lokumum:) hayat müşterek, bir de çalışan kadınsın, çocuklarınız var, hem çocuklar, hem işe git gel, hem ev işi bir kişinin üstünde olmaz, sen süpürüyorsan o silecek, o süpürüyorsa sen sileceksin, sen çorba yaparken o salatayı yapacak, çocuklarla ilgilenecek.
Yorgunluksa sen de yoruluyorsun, cansa seninki de can, hafta arası ikinizinde hali olmaz tamam ama haftasonu birlikte temizlersiniz evi, erkek yapmaz diye birşey yok, valla ellerinden çokta güzel iş geliyor aslında, yaptır gülüm yaptır, ver eline bezi toz alsın, cam silsin.
Valla o zaman senin dediğin mantıklı, hergün iş yapacağım diye hırpalama kendini, olduğu kadarını yaparsın o da haftada bir iki gün, diğer zamanlar keyfine bak, yok yani hergün yapıyorsun da kıymeti oluyor mu? Hadi onu da geçtim bugün süpürsen yarın yine toz oluyor, yine baştan yapıyorsun herşeyi, ertesi gün yine yeniden ev işi, sonu yok anacım, hayat geçip gidiyor yer silerken, işler bitince sende mecal kalmıyordur, hergün yer sileceğine bir kitap okursun, bir kahve keyfi yaparsın kendini şımartmaya vaktin kalır, salla ev işini, kimseye faydası yokyapmaz munem inadıma yapmaz ricayla bir kahve yaptıramıyorum adama içinden gelmiyor ki.en iyi si ben kendimi bırakayım evi pislik götürsün ben göreyim onu belki o zaman yardım eder :)
evet canım aynen öyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?